1. Skiuri Rossignol Zenith Z Pro Oversize si clapari Rossignol Axium X

  Salut.
  Sunt incepator in ale skiatului, am invatat sa schiez sezonul trecut.
  Inaltime 1.84cm, greutate 84Kg.
  Am gasit niste:
  - Skiuri Rossignol Zenith Z Pro Oversize (made in Spain) de 170cm si mai sunt niste indicative pe ele care cred ca reprezinta latimea lor: 121, 72, 100.
  - clapari Rossignol Axium X (Made in Romania).
  Nu stiu in ce an au fost fabricate insa produsele sunt noi.

  Nu am nici cel mai mic habar de calitatea produselor desrise mai sus.

  Mai mult, am gasit pe net un articol despre niste clapari Rossignol fabricati in Romania care au fost declarati periculosi pentur sportivi de catre Departamentul de sanatate din Canada, unde au fost exportati. In articol era vorba despre claparii Rossignol X-IUM si X-11. Sunt sceptic privind denumirile destul de apropiate: Axium si X-ium...

  Ma puteti va rog ajuta in privinta luarii unei decizii in vederea achizitionarii lor. Poate a auzit cineva ceva despre echipamentele pe care le-am descris, deoarece pe net nu am gasit nimic referitor la ele.

  Multumesc mult!
  Ultima modificare făcută de barbucatalin; 06.12.2013 la 01:11.

 2. schiul este de prin 2006 si este facut pentru vreun lant de magazine de sport, gen intersport/hervis. cele mai asemanatoare modele de catalog pe care le-a produs rossignol, ca geometrie, sunt zenith z1 ti oversize si zenith z3 ti oversize, modele de jos din gama easy carving. Narty Rossignol Zenith Z3 Ti Oversize

  claparii au flex 50, sunt clapari pentru incepatori, pentru un barbat f usor sau o femeie. povestea cu caparii retrasi de rossignol nu are nici o treaba cu romania,... ci cu rossignol. ei sunt singurii responsabili de marfa vanduta, nu romania. in romania se executa doar gheata, nu altceva, si se executa f bine. eu am folosit multi ani clapari de race de la rossignol, facuti in romania, si au fost impecabili, cum trebuie sa fie un clapar rossignol.

 3. Citat Postat în original de dand Vezi post
  povestea cu caparii retrasi de rossignol nu are nici o treaba cu romania,... ci cu rossignol. ei sunt singurii responsabili de marfa vanduta, nu romania. in romania se executa doar gheata, nu altceva, si se executa f bine. eu am folosit multi ani clapari de race de la rossignol, facuti in romania, si au fost impecabili, cum trebuie sa fie un clapar rossignol.
  Ii dau dreptate la Dan. Eu am asa ceva...sunt impecabili.

 4. Multumesc foarte mult pentru raspunsuri!SEO by vBSEO