1. Avatarul lui alexoffroad

  WhiteDot Freeride

  Dragii nostri virusati,

  Daca ar fi sa va intrebe cineva care este culoarea preferata, sunt sigur ca v-ati gandi imediat la zapada - si ati raspunde "alb"
  Asa ca ma gandesc ca ati aprecia o marca de schiuri care se cheama WhiteDot


  Cat de interesati ati fi de un produs nou Freeride, Freeski, Freespirit ?

  Ideea este in felul urmator: colegul nostru de forum mili planuieste sa introduca aceasta marca relativ noua ( WhiteDot Freeride ), in Romania. Oportunitatea a aparut la una din iesirile la schi in Bansko, unde s-a intalnit si s-a dat cu distribuitorul WhiteDot's in Balcani, in acelasi timp avand ocazia de a si testa produsele lor.

  WhiteDot Freeride este o companie tanara, avandu-si bazele in Polonia, Chamonix si Norvegia, companie ce a luat fiinta, la fel ca si in cazul altora de acest gen, din dorinta unor oameni de a crea o pereche de schiuri ce raspundea cerintelor personale de la acea data.
  Lucrurile au evoluat, iar acum sunt o echipa de sportivi, cu o echipa de prorideri, ce-si dezvolta continuu produsele. Printre ei se afla si Fred Syversen cunoscut international drept "the 107 m cliff drop dude", cel ce detine recordul pentru cel mai mare drop ( din greseala ce-i drept dar asta e alta poveste de culise :P ) si Eva Walkner -Nissan Freeride World tour locul 2 2010 si 4 anul acesta.

  Oamenii astia vin cu o propunere de felul urmator: Nu vrem sa facem o gama de 100 de modele de schiuri, fiecare cu + si -, vrem sa ne mentinem la acest "perfect five", la o gama restransa, de calitate, schiuri atipice, dar care la sfarsitul zilei aduc zambetul pe fata oricarui rider.
  Produsele lor sunt deja distribuite si vandute world wide, avand cresteri de la un an la altul in felul urmator : in Suedia primul an 15 perechi vandute, anul 2 - 175 , anul 3 - 755 perechi vandute ! ( date furnizate de producator ).

  Lasandu-i sa se laude singuri prin intermediul site-ului lor WhiteDot Freeride - The 21st Century European Ski Manufacturer, nu o sa mai continuam.

  Sa ii dam cuvantul lui mili : "Ce pot sa zic eu, e ca le-am testat, sunt niste skiuri atipice, cu un design total curat dar care atrage atentia de la distante mari ( judecand dupa cati oameni le-au facut poze cu telefonul ), spun atipice deoarece eu personal nu m-am dat pana acum pe un Freeride Fat schi, cu un radius de 18 m pentru dimensiunea de 189 cm. Au o talpa super strong, fiind rugat sa incerc sa-i fac "buba", m-am chinuit pe stanci si cioate, dar nu am reusit decat sa le produc zgarieturi minore.
  Am ramas incantat de cat de bine raspund edge to edge, cat de bine aterizeaza, intr-un cuvand cat de bune sunt jucariile astea, despre care eram total sceptic la inceput. ( Eu fiind loial si voi fi permanent loial K2- long live the king amin !!)."

  Incercand sa nu mai lungesc prezentarea, intrebarea este urmatoarea: Cati dintre voi ati fi interesati de aceste schiuri?, daca sezonul urmator am crea niste propuneri de skitest WhiteDot, am fi singuri acolo? sau am bea o bere, 2-3 cu voi, dupa ce ne facem hatarul pe coclauri cu WhiteDot in picioare?

  Atașament 3672

  Materiale informative, produse si impresii se gasesc pe aici: WhiteDot Freeride - The 21st Century European Ski Manufacturer
  Catalog online aici:
  Whitedot Freeride_Ski Collection_2011-12
  pe aici
  WhiteDot Freeride - The 21st Century European Ski Manufacturer
  si pe pagina lor de FaceBook:
  Whitedot Freeride | Facebook

  La sfarsit cateva poze "on site"
  Asteptam sa ne impartasiti parerea voastra, intensitatea cu care v-ati dori sa testati asa ceva, si daca v-ati imbogati colectia de schiuri cu niste modele care sigur vor intoarce multe capete
  "But I find holy redemption
  When I put this car in drive
  Roll the windows down and turn up the dial" Maren Morris

 2. Avatarul lui arcarius
  La mine culoarea preferata este albastru deschis; se supara careva???
  where is a will there is always a way.

 3. Avatarul lui 100rt
  Pe mine m-ar interesa "za pricer" de 179

 4. Avatarul lui Fox
  The Preacher.....asta e tentant, la lungimea 189cm....sa vedem vb lui 100rt, care-i va fi pretul, si un test ar fi si mai potrivit.
  Deocamdata pe vara asta stau sa studiez problema, si au mai aparut ceva competitori ptr mine, cel putin.....Icelantic Shaman 1.84 si noul Line Influence 105 sau 115 la 1.86 .
  Am mai intalnit unu de care se vorbeste frumos, Salomon Rocker 2 (184) dar cam are rocker, si nu stiu exact cum e pe partie unde voi sta destul de mult, totusi....de-aia caut ceva "fat but carv",la Preacher cu asta se lauda, ca au luat un skiu de slalom, si l-au latit ?! O fi , no fi, asa....vom vedea

  Ps. care are ceva video, demo, youtube, sau orice despre ele, mi-as dori sa studiez treaba......merci!
  Another Part Of Me,.... Skiing

 5. Avatarul lui Fox
  WhiteDot, ăsta, mai trăiește?
  Știe careva, pe unde e, și pe unde se ascunde? :-Q
  Another Part Of Me,.... SkiingSEO by vBSEO