1. Smile Alegere grea...:(

  Salutare...in primul rand bine v-am gasit! deoarece sunt un membru nou pe acest siteu sper sa nu supere nimeni ca intreb de o alegere a unei perechi de skiuri desi sunt constient ca mai sunt multe topicuri de acest gen

  Vrea sa achizitionez o pereche de skiuri care se preteaza atat pe partie amenajata cat si in caz de taluzuri dar mai ales in conditii de powder...eu ma gandeam la ceva modele de freeride de la armada , salomon , dynastar , .....am gasit ceva ce imi place(Dynastar Ski Legend Sultan 85 Fluid & NX 12 Fluid Bindings) insa asi vrea o descriere mai detaliata la ce implica un model de freeride(avantaje , dezavantaje) si daca e nevoie de clapari speciali pentru acest tip de ski..multumesc anticipat si sper sa fiu luminat de catre cei profesionisti

 2. Avatarul lui Fox
  Nu sunt eu chiar profesionist, dar alegerea ta parein regula. Claparii in primul rand trebuie sa i-ti fie comozi, iar ca nivel cred ca s-ar potrivii gama imediat urmatoare celei de competitie(sunt cam rigizi si cam suferi cu ei pe partie), dar care sa aiba un Flex index 90~100, poate chiar 120. Si ar fi bine sa aiba cat mai multe reglaje, tinand cont ca vrei sa te dai in mai multe conditii diferite.
  Cat despre skiuri, cele de freeride merg bine si pe partie, doar la viraje scurte(pe carv), va trebui sa le intorci prin derapaj, tanand cont ca cele freeride au radiusul mai mare.
  Sigur ceva Rideri i-ti vor mai da ceva raspunsuri mai exacte, asa ca : sa ai noroc de zapada buna!

  "fox"

 3. Iti multumesc frumos de raspuns si intradevar sper ca "ceva rideri" sa incerce sa mai luminez situatia cu ceva explicatii ...multumesc frumos inca o data si o saptamana cat mai reusita iti doresc!

Subiecte similare

 1. Alegere skiuri va rog

  De edy în forumul Discutii echipament schi
  13:06  
  • Raspunsuri: 16
  Ultimul Mesaj
  13:06 12.12.2010
 2. AJUTOR alegere schi-uri

  De THUNDER în forumul Discutii echipament schi
  20:57  
  • Raspunsuri: 10
  Ultimul Mesaj
  20:57 25.11.2010
 3. Alegere schiuri pentru incepator

  De flor în forumul Discutii echipament schi
  22:16  
  • Raspunsuri: 1
  Ultimul Mesaj
  22:16 13.11.2010
 4. alegere skiuri, clapari

  De gabi în forumul Discutii echipament schi
  18:15  
  • Raspunsuri: 27
  Ultimul Mesaj
  18:15 12.10.2010


SEO by vBSEO