Subiect: Cat Tracks 1. Avatarul lui Ghio

  Cat Tracks

  V-ati gandit vreodata sa va protejati talpile claparilor atunci cand sunteti nevoiti sa pasiti pe o suprafata dura (asfalt ,beton, etc.)?
  Seirus, o companie renumita in accesorii de ski, va propune o solutie simpla:cat tracks

 2. Avatarul lui meser
  pare interesant. detalii ?

 3. Avatarul lui arcarius
  Le stiu, sunt f. faine; din pacate nu se gasesc de cumparat in RO.
  Asa cum nu se gasesc nici huse pt. legaturi in situatiile in care se cara schiurile pe masina (eu le car cu husa completa pt. ca atunci cand am gasit in strainatate astfel de huse/protectii deja avea huse complete pt. schiuri).
  Protectiile pt. clapari m-ar interesa f. mult.

 4. Avatarul lui mariuscj
  Scuze de offtopic, arcarius, tu transporti skiurile in suporti pe bare cu tot cu husa? Nu e nasoala prinderea? Sau aerodinamica masinii?
  Si nu stiam ca exista huse pt legaturi pt transport pe masina.

 5. Avatarul lui smihai
  Ca sa ramanem la offtopic eu mi-am transportat schiurile invelite in folie alimentara de celofan. Dupa cum stiti la aer se "muleaza" pe schiuri si legaturi si devine o pelicula suficient de protectoare, aerodinamica si relativ discreta. Ii si foarte ieftina.

 6. Avatarul lui arcarius
  @mariuscj ; da, le pun cu husa cu tot pe suportul de schiuri (un suport thule), nu am nici un fel de probleme de nici un fel; si merg si cu 120-140 km/h.
  Totul a fost ok intotdeauna doar ca pe suportul meu de 4 perechi schiuri nu mai incap 4, incap 3 cu tot cu huse desi trebuie sa apas pe bratul superior al portbagajului. Dar se rezolva si asta, se incuie cu cheia dupa aceea si nu se intampla nimic.

 7. Este indicat sa protejezi legatura in timpul transportului pe suport. Ma gandeam ca se pot croi niste huse pt legatura. O idee ar fi din material de cort sau ceva geaca impermeabila in doua straturi.

 8. Avatarul lui vlaco
  E o idee super cu protectiile, mai ale ca la noi de la masina la partie e uneori cale lunga.
  Sa intamplat la Cavnic sa merg si 700 m. *unul din motivele pentru care nu-mi place acolo.

 9. Avatarul lui john_dude
  Da, chiar interesante aceste "talpici" si eu obisnuiesc sa-mi tocesc claparii; nu stiu cat rezista nici ele pe asfalt, insa mai bine le schimbi pe ele decat sa mesteresti apoi la clapari.

 10. Daca stau bine sa ma gandesc si aceste talpici pot fi improvizate dintr-o bucata de piele pe post de talpa si doua cureluse sau elastice care sa le tina fixate de clapar

 11. Avatarul lui Ghio
  @meser Prea multe detalii nu pot sa-ti dau pentru ca e foarte simplu.Talpici respectivi sunt din cauciuc sau un plastic cauciucat si se ataseaza de talpa claparului. Ideea este sa-ti protejezi talpa claparului sa nu se toceasaca, iar bulele acelea sunt pentru o mai buna aderenta.
  @mariuscj Este chiar recomandat sa transporti skiurile pe portbagaj cu tot cu husa , astfel vei proteja skiurile dar mai ales legaturile de pietricele , nisip ,sare, etc.
  @arcarius Te pot ajuta cu procurarea de cat tracks, dar nu stiu cum vei putea intra in posesia lor.

 12. Avatarul lui mariuscj
  hmmm, mi-a trecut usor prin cap ideea de a le transporta pe suport cu husa, dar am zis ca oi fi nebun. Si inca nu am vazut pe nimeni sa faca asta, de aia nici nu am procedat asa. Mutam ghio

 13. Avatarul lui arcarius
  @Ghio, daca nu vin din US, situatie in care taxele costa mai mult decat valoarea, putem vorbi pe PM despre achizitia lor.
  Husele speciale pt legaturi arata ca un cilindru de mat. textil, impermeabil etc. care are la cele 2 capete snururi de strangere.
  Se trage husa peste schiu pana in dreptul legaturilor (pe care le acopera complet si le si depaseste putin) dupa care se trage de cele 2 snururi pt. strangere.
  Eu nu mi-am mai luat si de astea pt. ca deja am huse complete.
  @mariuscj; eu merg cu huse de ani de zile si este ok.SEO by vBSEO