Cititi cu atentie regulamentul inainte sa activati pe acest forum!

1. Informatii generale:

Daca apar probleme tehnice in timpul folosirii forumului nu ezitati sa ne aduceti la cunostinta, folosind categoria Sugestii si Opinii.

Daca intampinati probleme in exploatarea sau utilizarea forumului si/sau a sectiunilor de discutii nu ezitati sa contactati Administratorii sau Moderatorii pentru a fi ajutati.

Forumul este imbunatatit de echipa Skivirus ori de cate ori este necesar. Modificarile survenite va vor fi aduse la cunostinta prin anunturi pe forum sau, dupa caz, personal, printr-un mesaj privat.

Discutii referitoare la schi gasiti in forumurile categoriilor: Echipament si altele, Concursuri nationale si internationale, Statiuni, Unde ne Intalnim, Bazar, Diverse (date firme), si Echipament schi (baze de date cu modele de schiuri si clapari).

Alte discutii axate pe domeniul schiului, dar care nu isi gasesc locul in alta parte se pot duce in forumurile categoriei: Discutii.

2. Atunci cand trimiteti un nou mesaj sau creati un nou topic:
- verificati daca acel subiect nu este deja discutat in alt(a) topic/sectiune;
- cautati cel mai potrivit forum pentru acel topic nou;
- daca nu gasiti un loc potrivit folositi sectiunea “Echipament si altele” subforumul “Discutii”;
- pentru cautare folositi motorul de cautare: Search;
- numele unui topic trebuie sa fie clar si relevant pentru toti utilizatorii; nu folositi nume de topice de genul: "Urgent!", "Eroare...", "Important", "Ajutor!", interjectii, onomatopee, prescurtari, cuvinte de argou sau expresii neconcludente.

3. Nu dati raspunsuri doar pentru a scrie ceva! Daca nu stiti sau nu aveti ce spune, lasati pe altii sa raspunda.

4. Scrieti mesaje relevante pentru subiectul discutat

5. Mesajele trebuie sa fie scrise intr-un limbaj care sa nu deranjeze ceilalti utilizatori.
- nu folositi in mod excesiv imaginile emotive (emoticons icon);
- nu creati posturi si nu folositi texte cu fonturi colorate excesiv sau cu dimensiuni mari (majuscule) decat atunci cand se doreste atentionarea unui anumit aspect si nu a intregului post;
- nu porniti discutii incendiare sau in contradictoriu pe subiecte privind preferinte personale;
- este complet interzis si inacceptabil orice atac la persoana; discutati ideea si nu persoana.

6. Nu folositi mesageria privata pentru a lua contact cu administratorii si moderatorii forumului, decat atunci cand este ceva STRICT PERSONAL. Daca aveti probleme sau intrebari scrieti-le in cel mai potrivit forum si cineva se va ocupa de acel subiect.

7. Nu trimiteti mesaje cu continut personal sau mesaje nesolicitate (spam) membrilor forumului. Mesageria privata, ca mijloc de comunicare in cadrul forumului, trebuie folosita doar la cererea uneia dintre partile aflate in discutie pe un topic. Abuzul, in aceasta privinta, poate duce la desfiintarea contului.

8. Nu promovati propria firma, serviciile, produsele, propriul site comercial, in scop publicitar, decat daca exista o legatura directa cu domeniul schiului si se gaseste la sectiunea “De Vanzare” - mesajele cu scop publicitar vadit si fara legatura cu domeniul schiului vor fi sterse. Orice alt tip de publicitate se face numai cu acordul si in conditiile stabilite de echipa SkiVirus.com.

9. Moderatorii forumului sunt singurii in masura sa rezolve cererile utilizatorilor. Daca regulile de mai sus sunt incalcate voit si in mod repetat, acelui utilizator i se poate sterge mesajul sau chiar contul.

10. Mesajele private raman confidentiale, exceptand cazul in care ambii participanti la discutie hotarasc de comun acord sa o publice.

11. Nu uitati ca ati fost de acord cu urmatoarele prevederi ca utilizator al forumului SKIVIRUS.COM: Intotdeauna administratorii si moderatorii acestui forum vor incerca sa indeparteze sau sa modifice orice material deranjant cat mai repede posibil (este imposibil sa parcurga fiecare mesaj in parte). Din acest motiv trebuie sa stiti ca toate mesajele exprima punctul de vedere si opiniile autorilor si nu ale administratorilor, moderatorilor sau a webmaster-ului (exceptie facand mesajele scrise chiar de catre ei) si de aceea ei nu pot fi facuti responsabili.

La inscrierea pe forum, ati fost de acord sa nu publicati mesaje cu continut abuziv, obscen, vulgar, calomnios, de ura, amenintator, sexual sau orice alt material ce poate incalca legile aflate in vigoare. Daca publicati astfel de materiale puteti fi imediat si pentru totdeauna indepartat din forum (si firma care va ofera accesul la Internet va fi anuntata). Adresele IP ale tuturor mesajelor trimise sunt stocate pentru a fi de ajutor in rezolvarea unor astfel de incalcari ale regulilor. Trebuie sa fiti de acord ca webmaster-ul, administratorul si moderatorii acestui forum au dreptul de a sterge, modifica sau inchide orice subiect, oricand considera ca acest lucru se impune. Ca utilizator, trebuie sa fiti de acord ca orice informatie introdusa de dumneavoastra sa fie stocata in baza de date. Aceste informatii nu vor fi aratate unei terte persoane fara consimtamantul webmaster-ului, administratorului si moderatorilor care nu pot fi facuti responsabili de atacurile de furt sau de vandalism care pot sa duca la compromiterea datelor.

Acest forum utilizeaza fisierele tip cookie pentru a stoca informatiile pe calculatorul.


Echipa SKIVIRUS.com