1. Avatarul lui smihai

  Stockli Stormrider XL vs Atomic Nomad

  Salut,

  Ati schiat careva cu Stockli Stormrider XL sau Atomic Nomad?
  Ce parere aveti despre aceste schiuri?

  10x

 2. prietenul meu are Nomad si e super multumit de el. Atat pe partie cat si off. Eu am testat Metron 9, super schiuri, sunt intr ul fel predecesorii de la Nomad, dar fara a avea exact aceleasi caracteristici. Stockl ul e mult mai rar pe la noi. In schimb la francezi si in Sud Tirol am vazut multi cu Stockl (free ride). Oricum a marca selecta. Mi se pare ca in multe locuri poti inchiria Stockl.
  Nomadul gasesti mai usor si pe la noi.

 3. Avatarul lui smihai
  Eu le-am gasit pe ambele, si daca initial ma gandeam la Nomad (Crimson cu Namo tech) acum parca nu mai sunt asa sigur. Ca si dimensiuni sunt ambele cam la fel (inclusiv ~75 sub talpa). Stockli pare o marca selecta dar ii foarte rigid. Nu prea inteleg cum vine faza cu schi lat, offpiste si foarte rigid.

 4. Avatarul lui Mal

  Interesant

  Sunt schiuri all-mountain amandoua, nu am schiat pe nici unul, dar ma intriga prezentarea facuta de elvetieni a Stormriderului. Sustin ca e un freerider pur sange si chiar unul de backcountry, ceea ce, vazand dimensiunile in talie, chiar ma intriga. La 75 mm sub legatura nu se poate spune ca e un schi standard de freeride si in cel mai bun caz unul ingust spre mediu al acestei categorii, unde latimile obisnuite si comune sunt mai mari-88-99 mm. Despre Stockli ca firma, din auzite, am primit numai feedbackuri pozitive, schiuri mai scumpe totusi decat austriecele. Din ce vad pe net, se pare ca e rigid, rapid si foarte bun in zapada adanca, ceea ce reprezinta o combinatie inedita intre un schi de Gs si unul de powpow, fapt care ma face curios de-a dreptul, intrucat cred ca Monster-urile mele de 77 sunt copilasi mici fata de ceea ce vad pe net vis a vis de Stockli.SEO by vBSEO