1. Avatarul lui absolutemix

  fischer progressor 9 - opinii

  Ma intrebam daca e cineva care s-a dat pe skiurile astea? Detalii tehnice am mai citit pe tot felul de site-uri dar tot nu sunt lamurit. Ma intreb daca pe astea le pot folosi - cu eforturi mai mici decat niste RC4- off piste?!

 2. Avatarul lui Mal

  Este un schi de pista

  Numai pe pista le poti folosi nu si in afara ei. Dual radius-ul nu are ce cauta pe zapada nebatuta. In rest e un pur sange al carveului.

 3. Avatarul lui absolutemix
  o sa razi dar anul trecut u m-am abtinut si m-am dat la ischgl pe un versant cu zapada mare si grea si... cred mai abrupt decat fata mica a carpului cu ski-urile mele si a fost chiar k... atat ca am cam transpirat tragand de ele sa nus e afunde.

 4. Avatarul lui Mal

  Te cred

  Insa mi se pare prea mult sa folosesti un RC offpista. Si eu cunosc un tip care a bagat un Peugeot 206 prin tot felul de pante pana i s-a dus ambreiajul, iluzia ca e masina de teren adormindu-l de-a binelea. Ca experiment poti sa te dai si cu schiuri drepte old school in afara partiei ca tot aia e, nu vad unde e satisfactia de a avea un schi nesigur si neadaptat la aceste conditii sub picioare. Gusturile nu se discuta.

 5. Avatarul lui absolutemix
  inteleg ce spui desi comparatia e exagerata.... pe tipul cu Peugeot-ul nici eu nu il inteleg dar sper ca tu sa intelegi.... ce am facut eu am facut-o doar manat de impuls; nu am rezitsta tentatiei vazand pe unul coborand pe acolo... dar cred ca stii cum e...

  Am vazut ca ai comentat Fischer Cold Heat.... ma uit si eu pe site-ul celor de la fischer si pare interesant
  Ultima modificare făcută de john_dude; 30.12.2008 la 23:33. Motiv: posturi consecutive

 6. Avatarul lui Mal

  Freeride sau Allmountain

  Alege un schi de categoria asta sau daca vrei si Race si All mountain atunci uita-te la Head Xenon 10 sau Volkl Grizzly si ai ce-ti doresti intr-un singur schi. De la Fischer am si eu un allmountain si de la Head inca unul.SEO by vBSEO