Like Tree4Likes
 • 3 Post By Dragonfire
 • 1 Post By atomic1

Subiect: echipament schi 1. echipament schi

  Buna , se apropie iarna incet incet si tot m-ai mult stau pe telefon ,calculator cautand un echipament de schi.Anul acesta in 5 ianuarie am pus schiurile prima data in picioare si sunt deja un mare fan al acestui sport incat am parcurs cam 300km pe schiuri .

  Acum marea problema nu reusesc sa ma decid ce schiuri si clapari sa-mi iau dar mai ales schiuri la clapari sunt oarecum decis (ma incanta Lange SX 130).imi place sa schiez in viteza , sa schiez cat e ziua de lunga.

  iarna trecuta am schiat in mare parte cu echipament de inchiriat si dupa ce m-am saturat de schiat cu un clapar 41 si unu 42(asa am patit la Borsa) am cumparat clapari Lange vector 7 flex 120(cu 110 lei de pe net) si schi-uri Stockli (luate din targ cu 100 lei)de 1,70 si habar nu am ce radius au )) sunt ff inguste la mijloc 6,2 cm..cate modele de schiuri am schiat astea mi-au placut cel mai mult , acum vreau ceva mai bun dar cum sunt nou in domeniu cu cat citesc m-ai mult sunt m-ai in ceata ))..ascult orice sfat si poate voi reusi sa ma si decid .


  cu respect Nicu.

 2. Avatarul lui Dragonfire
  Buna, m-ai bine ne spui m-ai exact cu-m schiezi, ce nivel ? Viteza nu spune totul despre tehnica..Sper ca nam gresit nimic scriind asta..
  Posho, Nicolae Rus and blanco like this.
  Guilty for loving snow..

 3. Citat Postat în original de Dragonfire Vezi post
  Buna, m-ai bine ne spui m-ai exact cu-m schiezi, ce nivel ? Viteza nu spune totul despre tehnica..Sper ca nam gresit nimic scriind asta..
  Buna,nu ma prea pricep sa explic nivelul meu de schi , dar din discutile avute cu prietenii colegii de schii(uni dintre ei schiaza la un nivel avansat).. ei mi-au spus ca stau bine pe schi deci cred ca la un nivel spre mediu

 4. Avatarul lui Dragonfire
  La noi pe site gasesti informatia aici :

  http://www.skivirus.com/content/212-...u-de-schi.html
  Guilty for loving snow..

 5. Citat Postat în original de Dragonfire Vezi post
  La noi pe site gasesti informatia aici :

  http://www.skivirus.com/content/212-...u-de-schi.html
  "6 - Increderea ta creste, si acum apreciezi viteza si incantarea de a schia. Exersezi tehnica virajelor cu schiurile paralele pe partiile rosii pregatite. Poti sa te avanti si pe partii negre, cu damburi, sau iesi pe marginea partiei pentru a gusta putin senzatia de teren nepreparat.
  7 - Virajele tale sunt cursive, cu schiurile paralele, si te descurci pe majotitatea partiilor negre. Partiile inghetate si cele abrupte te fac sa iti pierzi din eleganta stilului, dar reusesti sa le cobori in control. Ai inceput sa “simti” carving-ul, si asta ti-a deschis o noua dimensiune a schiului."

  Cam aici ma incadrez eu , e ce simt eu pe pista .

 6. Avatarul lui atomic1
  Pe 5 ianuarie ai început sa schiezi.... Probabil ai prins un echilibru bun.... Încredere și curaj, dar nivelul enunțat de tine ar trebui sa aibă o tehnica bine pusa la punct. Este foarte ușor sa te păcălești singur despre nivelul tău de schi doar cu incurajarea primita din acel "indicator de nivel" îți spun din propria experienta.
  Pentru clăpari ai nevoie clar de lungime talpa, Last, și un flex dorit.
  Pentru schiuri sa ne zici ce vrei sa faci? Viteza (nu vad ce ai face cu ea&#128526 slalom, offpiste? Etc.....
  DDA likes this.

 7. este nivelul enuntat dupa acel "indicator de nivel" .. eu cred totusi ca ma situez pe un nivel mediu ..pe ultimile iesiri in cavnic am inceput sa vad urmele carving-ului in stilul meu de schiat ... pe partiile rosi ma descurc binisor , pe pirtiile negre mai am de munca(desi astea imi plac cel mai mult ) , dar sunt foarte silitor :P
  vreau sa schiez un slalom urias , ce imi puteti recomanda ?
  https://www.youtube.com/watch?v=Ga-6wy0Nboo ceva de genul acesta .. bine inteles nu la acel nivel

 8. ce parere aveti despre gegile de schi nebulus ?

Subiecte similare

 1. Echipament Schi !

  De albert. în forumul De Vanzare
  15:39  
  • Raspunsuri: 4
  Ultimul Mesaj
  15:39 10.01.2014
 2. echipament schi

  De Laura în forumul Discutii echipament schi
  09:19  
  • Raspunsuri: 10
  Ultimul Mesaj
  09:19 16.01.2013
 3. Echipament schi TCM

  De Than2os în forumul Discutii echipament schi
  23:30  
  • Raspunsuri: 15
  Ultimul Mesaj
  23:30 29.01.2010
 4. echipament schi

  De cristyboss în forumul Discutii echipament schi
  17:54  
  • Raspunsuri: 4
  Ultimul Mesaj
  17:54 12.12.2007


SEO by vBSEO