1. haina schi de rezerva

  Salutare!
  Are cineva vreo experienta cu hainele wedze de la decathlon? As vrea să-mi iau o haină (eventual si o pereche de pantaloni) de rezerva, si sunt două modele foarte ieftine, cu buzunare termolipite, sistem recco etc...arată si destul de bine, iar la prețul pe care il au, sunt tentat să le dau o șansă! Sunt polare si windstoppere de la Ortovox care costa mai mult!

  Astea sunt modelele:

  Jachet

  Jachet

  Ce părere aveți? Nu cred că rezistă prea mult în ninsoare puternică, au membrana rezistenta doar până la 10.000mm, Dar la prețul asta cred că sunt bune de tăvăleală!

 2. Avatarul lui Dragonfire
  Primul model l-am vazut, pare a fi bunicel si sunt si pantaloni in tandem cu geaca sa iasa de-un costum.
  Guilty for loving snow..

 3. Avatarul lui DDA
  wedze pret-calitate sunt foarte bune iar membeana de 10k e dejuns daca nu ploua sau e lapovita. Probleme pot sa apara cand stai in telescaun pe zapada.

 4. Mulțumesc de răspunsuri! Asta ma gândeam și eu, ca problemele pot apărea în zilele cu ninsoare mai puternică, când nu mai face fata membrana. Dar pentru zilele respective am alta haina, asta as lua-o de rezerva, pentru zilele cu soare! Am si văzut -o în magazin, arată foarte bine, si ca model, si cum e construită, are buzunare destule, chiar mi-a plăcut. Cum spunea si Dragonfire, si pantalonii se potrivesc, si cu 1000 de lei ți-ai făcut un costum ok! Cu banii ăștia nu iei decât o geaca entry-level de la Ortovox, North Face, să nu mai spunem de Kjus, Bogner, Phenix, Descente, la care abia dacă iei un windstopper!

  Ma interesa o părere despre calitatea wedze, ca eu nu prea am cumpărat produse de la Decathlon până acum...am văzut că au si termice la preturi foarte bune! Dacă voi ziceți că e cât de cât ok, as risca!

 5. Salut,

  Eu mi-am cumparat jacheta Maxcarve si azi am purtat-o prima data. Am transpirat in ea de m-a luat naiba, era efectiv leoarca in interior. Probabil trebuia sa deschid eu fermoarele de aerisire, nu stiu. Cert e ca nu sunt multumit de ea.

 6. Ciudat! Văd că asta e si mai scumpă decât cele la care mă gândeam eu...nu prea are voie să se ude așa, mai ales că e si foarte frig! Am schiat cu haina mea Dainese, cu tricou termic si polar pe dedesubt, la temperaturi destul de ridicate (0-5 grade) si nu am pățit așa ceva! Si nici nu am deschis aerisirile!
  Ultima modificare făcută de prenumenume; 18.12.2016 la 23:28.

 7. Mda, nu știu ce sa zic. Poate nu am fost eu îmbrăcat cum trebuie, poate e monitorul care zicea ca mersul în clăpari face parte din ABC-ul ski-ului când ma urca pe jos pana la jumătatea pârtiei și începeam sa regret amarnic ca sunt fumător.


  Sent from my iPhone using Tapatalk

 8. Avatarul lui DDA
  Citat Postat în original de m0f0 Vezi post
  Mda, nu știu ce sa zic. Poate nu am fost eu îmbrăcat cum trebuie, poate e monitorul care zicea ca mersul în clăpari face parte din ABC-ul ski-ului când ma urca pe jos pana la jumătatea pârtiei și începeam sa regret amarnic ca sunt fumător.


  Sent from my iPhone using Tapatalk
  Respirabilitatea e eun capitol mai subiectiv...plus ca in timpul ABC-ului e normal sa transpiri si probabil ca si o haina cu RET foarte mic nu te-ar fi satisfacut

Subiecte similare

  • Raspunsuri: 0
  Ultimul Mesaj
  00:06 15.01.2014
 1. Intretinere rezerva camelbak

  De sogard în forumul Discutii echipament schi
  18:42  
  • Raspunsuri: 3
  Ultimul Mesaj
  18:42 17.12.2012
 2. Articol: Sfaturi practice pentru schi de tura si schi alpinism

  De dragacatalin în forumul vBCms Comments
  22:55  
  • Raspunsuri: 3
  Ultimul Mesaj
  22:55 15.02.2012
 3. ski goggles Anon Subrosa aproape noi+lentila noua de rezerva

  De alexandraC în forumul De Vanzare
  18:41  
  • Raspunsuri: 6
  Ultimul Mesaj
  18:41 12.11.2010
 4. Haina ski

  De spatar ovidiu în forumul Discutii echipament schi
  22:47  
  • Raspunsuri: 2
  Ultimul Mesaj
  22:47 27.01.2009


SEO by vBSEO