1. Avatarul lui dragacatalin

  Exclamation IMPORTANT - Citeste si respecta regulile!

  REGULAMENT VANZARI

  1. Este strict interzisa vanzarea produselor contrafacute, fake-uri(falsuri?), replici si copii neautorizate, ce pot incalca drepturile de Copyright sau Trademark.
  2. Nu se accepta posturi consecutive ale autorului topicului ("up" sau similare), ce au ca scop mentinerea topicului in partea de sus a unei sectiuni decat o data la 7 zile. Pentru ca reducerile de pret sa poata fi aplicate inainte de cele 7 zile prevazute in regulament, acestea trebuie sa fie de minim 15% din ultima valoare declarata.
  3. Nu faceti concurenta pe topicul unui alt coleg de forum!
  4. Pozele produselor cat si un pret de pornire sunt OBLIGATORII! Pozele sunt absolut necesare in situatiile in care ele sunt reprezentative.
  5. Nu se accepta mesaje scrise cu CAPS LOCK, litere colorate sau emoticons, menite sa atraga atentia si orice folosire abuziva a acestora.
  6. Daca un utilizator are mai multe articole de acelasi fel pentru vanzare la un moment dat, este obligatoriu ca acestea sa fie incluse intr-un singur subiect.
  7. Nu se deschid mai multe subiecte cu acelasi produs.
  8. Persoanele fizice/juridice care au ca obiect vanzarea si promovarea de produse sau servicii, vor trebui sa contacteze administratorii pentru a lua la cunostinta conditiile si termenii vanzarii pe forum. Exceptie sunt vanzarile ocazionale, personale.
  Deci ATENTIE: daca va disparea anuntul sau comentariul in alte subiecte sunt masuri luate in baza art. 8 din Regulament Bazar.  Nerespectarea repetata a acestor reguli simple va duce la stergerea topicului si ulterior la suspendarea userului de pe Skivirus.
  Nota 1 : este de preferat sa se ofere informatii cat mai detaliate despre produsul aflat la vanzare - producator, detalii tehnice, garantie, (daca exista) link catre site-ul producatorului, locul de unde a fost cumparat produsul, etc.
  Nota 2 : abaterile se sanctionează în functie de gravitatea lor, de la avertisment la suspendarea userului. In cazuri extreme se poate recurge la retragerea calitatii de user al acestui forum. (Incalcarea punctului 1 din regulamentul sectiunii publicitate se va sanctiona cu BAN fara drept la replica. Incalcarea punctelor 2-5 se va sanctiona cu warning iar necorectarea acestor abateri de la regulament in termen de 24 ore de la data postarii duce la stergerea topicului respectiv.)
  Nota 3: persoanele juridice sau fizice sunt obligate sa scoata orice referire la firmele proprii (avatar, semnatura, etc).
  Nota 4: pentru o mai usoara comunicare este preferat sa furnizati cat mai multe date de contact: email, telefon, fax, etc.
  Ultima modificare făcută de dragacatalin; 11.12.2009 la 20:11.
  When Chuck Norris skis trees get out of his way.

 2. Avatarul lui bogodan
  daca se poate, acest post ar trebui sa ramana tot timpul sus (primul)

 3. Avatarul lui smihai
  Mai este un aspect delicat al problemei vanzarilor la preturi f mari a unor produse fara prea multe specificatii.
  Unii ar putea spune ca vanzatorul pune pretul, cumparatorul cumpara daca ii convine; dar acest lucru nu este valabil pe un site care se vrea "de specialitate". Multi care intra pe forum nu cunosc diferite aspecte tehnice ale produselor care se vand si pot fi usor "pacaliti" luand de buna o oferta a unui utilizator 'mai experimentat'. Din pacare am vazut si aici anunturi care nu pot sa ma gandesc decat ca erau adresate persoanelor care nu sunt foarte in tema cu ce vor sa cumpere.
  Cred ca moderatorii ar trebui uneori sa intervina daca vad produse fara specificatii la preturi cel putin dubioase.

 4. Avatarul lui dragacatalin
  @bogodan, threadul este sticky.

  de celalalt aspect ar trebui sa va ocupati chiar voi si sa-l puneti pe vanzator la colt daca este cazul. eu mai fac asta, dar nu-mi permit intotdeauna... .
  When Chuck Norris skis trees get out of his way.

 5. Avatarul lui Coltan
  Super buna initiativa ! Am vazut aici cativa colegi care zilnic incearca sa-si promoveze marfa pe site !

 6. Initiativa e super.

  Acu vreo luna de zile (nu stiu daca primu`) am ridicat problema Up!!!-ului intr-o discutie. Acum ca exista si regula o voi si aplica.

  Legat de pusu la vanzare a mai multor articole in acelasi subiect sunt de acord, ba chiar gasesc util acest lucru. Insa mi-ar fi util sa pot edita titlul subiectului (daca si acum se poate va rog sa ma ajutati), in cazul in care mai adaog un produs, fac o reducere de pret, etc etc
  Ultima modificare făcută de sergiue; 09.11.2009 la 06:26.

 7. Avatarul lui popika

  @All

  Stafful de administrare a tinut cont de unele semnalari ale voastre si in consecinta a luat forma regluamentul pentru sectiunea Bazar. Va rugam ca de fiecare data cand semnalati o incalcare a regulamentului sa o sesizati/raportati catre administratori sau catre moderatori pentru a se lua masuri.

  Cat despre aspectul vanzarii unor produse fara prea multe detalii si cu preturi dubioase, trebuie mentionat faptul ca fiecare om apreciaza valoarea produsului respectiv dupa bunul plac. Nimeni nu poate fi obligat sa modifice pretul de vanzare si deasemenea nimeni nu poate fi obligat sa cumpere. Cine este interesat cu adevarat de vanzarea unui produs ofera toate detaliile cerute de client si vine in sprijinul acestuia cu toate informatiile necesare astfel incat ambele parti sa fie multumite de tranzactie. Cine nu, va ramane probabil cu produsul nevandut.
  Si inca un aspect care nu este in acelasi ton cu Regulamentul Forumului, dar este o parere personala, daca vreti: eu consider ca acea vorba din popor "nu e fraier cine cere, este fraier ala care da", are foarte mult adevar in ea si fiecare trebuie sa se convinga singur daca ceva merita sau nu. Intotdeauna exista si alte variante. Sa nu uitam totusi ca este un Bazar....

  Multumim pentru sprijin!

  DON'T RIDE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!

 8. Cum zicea Popika mai sus ca "nu e fraier cine cere este fraier cine da" mai este o expresie care mie imi place foarte mult : "Daca nu belesti ochii, belesti....altceva mai tarziu".
  Foarte bune initiativele, sper sa se respecte cat mai mult

 9. Avatarul lui dragacatalin
  Dragi tovarasi... de schi, de acum sunteti invitati sa faceti publicitate si celorlalte bunuri de care vreti sa scapati, in Bazarul pt diverse.

  De bun augur si pt a castiga simpatia celorlalti, frumos ar fi, sa avem si preturi speciale pt colegii de forum... fata de celelalte site-uri pe care ne vindem produsele.

  Spor la treaba!
  When Chuck Norris skis trees get out of his way.

Subiecte similare

 1. IMPORTANT Prezentare Fischer 08-09

  De rares în forumul Discutii
  10:04  
  • Raspunsuri: 13
  Ultimul Mesaj
  10:04 04.07.2008


SEO by vBSEO