REDUSA PESTE 50%

Seria SP-3 LIMITED EDITION se realizeaza in editie limitata si are un design care impresioneaza, atragand toate privirile celor din jur. In interior are o suprafata textila fina iar in exterior modelul sherry brush are un strat de piele fina, care ii confera un aspect sportiv.

Interiorul este realizat din velur placut la atingere si care este de asemenea detasabil, putand fi spalat foarte usor. Casca se poate folosi cu orice tip de ochelari, dar in combinatie cu ochelarii SNOW PILOT, veti avea parte de o senzatie unica a miscarii. Prin sistemul de ventilatie bine gandit se inlatura eficient efectul de ceata, care apare la purtarea ochelarilor. Folosirea sistemului de reglare Disk-Fit™ permite mularea perfecta a castii pe cap.

In procesul de fabricatie s-a folosit tehnologia Monocoque™-Ultra, prin care invelisul superior, format din mai multe straturi, este ranforsat cu nituri din inox. Prin acest proces s-a reusit si reducerea la minim a greutatii, fara a se diminua protectia la impact.

Marime S/M (52 – 57 cm)

Suntem unic distribuitori in Romania al produselor CASCO (Germania) : casco-helme.de . CASCO este unul dintre cei mai importanti producatori de echipament sportiv premium, de protectie, din Europa. De aproximativ 20 de ani, numele CASCO este prezent in sporturile de iarna si nu numai, find sinonim cu inovatia si calitatea, ajungand astfel intr-un timp relativ scurt in fruntea producatorilor de casti si ochelari de protectie.

PRET : 500 RON
Contact : Andrei - 0744 477 563(hurmuz_a@yahoo.com)