1. Atomic Race Limited Edition 162

  Salutare,

  Am de vanzare o pereche de skiuri "de viteza" Atomic Race, Limited Edition, din 2008, inaltime 162, cu legaturi si placa de inaltare originale (Atomic 310). In stare perfecta. Au fost skiate numai in Italia. Pret: 160 Euro. In Bucuresti 0722143960
  Imagini atașate Imagini atașate

 2. Talking

  ce dimensiuni au? sunt ff interesat de ele!

 3. se vede ca sunt 162, iar la astfel de lungime nu inteleg de unde viteza?? schiurile pentru viteza incep de regula de la 180.

 4. Viteza pe partie e data de multe lucruri: greutatea skiurilor, forma... De exemplu astea ale mele nu au curbura perfecta la coada, sunt drepte, cu exceptia colturilor; asta le da stabilitate la viteze mari. Si pe de alta parte stim cu totii ca inaltimea skiurilor e corelata cu inaltimea skiorului. Imagineaza-ti pe cineva de 1.65 pe skiuri de 180 cum spui tu Aia da viteza, dar mai trebuie sa le si contrololezi. Si sa mai si ajungi intreg jos.

  Si apropo, eu am 174. La 162 cm le gasesc ideale pentru mine

 5. schioarele de 1,65 merg in probele de viteza de peste 1,80 si le si controleaza. Pot sa mi imaginez usor, pentru ca si noi mergeam cu schiuri de 180 cand aveam sub 1,60 in slalom urias. La Atomic GS ul este un exemplu de schi de viteza. Si stabilitatea la viteze mari este data in primul rand de lungimea si rigiditatea schiului, dupa aceea de forma si lungime. Schiurile scurte sunt contraindicate la viteze mari, chiar daca ti se par ca sunt mai usor controlabile exista un risc foarte mare sa cazi pe spate in stilul lui Daniel Albrecht. Dar au patit si alti super schior, ca si Alberto tomba, Jure Kosir etc., cand au trecut pe schiurile carve, mult maiscurte si au camrupt bazinele de la cazaturi pe spate.

 6. Avatarul lui Ghio
  Andrei sa stii ca sunt total de acord cu szekler.
  Schiurile de GS si coborare se apropie foarte mult de skiul clasic. Varful si coada nu sunt sa atat de mult latite si nici curbura skiului nu este foarte pronuntata. Radiusul unui ski de GS porneste de la 21 m si stabilitatea la viteze mari este de data de lungimea si rigiditatea skiului. E clar ca nu sunt atat de manevrabile ca si skiurile de SL, dar nu sunt construite pentru short turns. Daca ai avea ocazia sa incerci acelasi tip de ski la 170 cm vei vedea diferenta de care ti-am spus .

 7. la schiuri de coborare eu schiez pe 2,1 si am 1,75
  daca vrei viteza iti trebuie lungime
  FISCHER-IST

Subiecte similare

  • Raspunsuri: 3
  Ultimul Mesaj
  23:43 20.02.2009


SEO by vBSEO