Subiect: despre corturiPagina 6 din 6 PrimulPrimul 1 2 3 4 5 6
 1. A fost nasol ca vreme . Cortul s-a comportat bine, atat la condens cat si la ploaie serioasa. Practic, nu am ce sa reprosez cortului pana acum iar absidele au contat mult pentru mine, le-am folosit pentru a acoperi ceva lucruri pe timpul ploii.

  Buna treaba!
  Arcarius: Practic, cortul am inceput sa il analizez mai bine dupa ce am citit ce ai spus si tu despre el

 2. Corturile se remarca prin carecteristicile lor. Nu conteaza numai marca. Fiecare cort are consemnat de la producator o serie de parametrii. Poti afla mai multe despre corturi de la acest site. Explica cum e treaba cu impermeabilitatea, tipurile de folii, betele si multe altele. Sunt aproape 100 de modele de unde poti sa-ti alegi. Dupa mine dupa imeprmeabilitate, cel mai important pentru un cort este sa aiba 2 intrari, sa pot dormi in el vara la pranz pe plaja in Vama.

 3. Salut

  Vine vara, prin urmare voi avea nevoie de o saltea noua ptr cort. Din ce am vazut pe net, exista saltele (nu prea groase, doar de 2-3cm?). Din cei care au avut asa ceva, isi merita banii? Am mai avut saltele oldschool, mult mai groase, umflate la pompa . Astea subtirele cum se prezinta? Orice info e bun.

 4. Avatarul lui arcarius
  @ciprians; uita-te pe oferta de saltele de la MMSport; desi acum stocul este f. slab. Te poti uita pe site-ul oficial. Exista f.multe grosimi si optiuni. Indraznesc sa spun ca atat de multe optiuni ca la astia, nu vei mai gasi la nimeni altul. O saltea o iei odata; daca stii sa ai grija de ea, te tine mult si bine. Confortul pe care ti-l da atunci cand esti la cort, nu se compara cu nimic. Mai mult; izolarea oferita este alt motiv extrem de important. Asta de-o am eu; am dormit pe ea si la -9/10 gr.Celsius; n-ai probleme.
  Therm-a-Rest® Trek & Travel™ Series of self-inflating backpacking and camping air mattresses, foam pads and outdoor comfort accessories.
  MMSport este importator si aduce orice, deci poti face o precomanda.
  MMSPORT :: ECHIPAMENT OUTDOOR DE INALTA CALITATE SI PERFORMANTA
  Merita toti banii saltelele de la Therm'a Rest chiar daca vorbim doar de stat la cort in perioada calda. Am avut si saltea autogonflabila Ferrino, am stat odata si pe una Trimm, am mai stat si pe izopren. De vreo 3 sezoane am una de la Therm'a Rest = modelul Trail Lite Regular, de 3,8cm grosime. Tot ce pot spune este: exceptionala.
  Nu exista comparatie.
  Functie de cat de extrem (sau nu) esti o sa-ti gasesti o saltea de la ei.
  where is a will there is always a way.

 5. Mersi de info. M-am uitat la ei si intr-adevar, grosimea si efectul ma interesa, pentru ca acel strat reprezentat de saltea constituie izolarea fata de sol. Daca esti multumit dupa 3 sezone de salteaua lor atunci e de bine
  O sa ma interesez la ei. Multam de parere!

  Edit: voi continua anul asta cu experientele la munte cu Mountain Lite 2 de la Eureka. Numai de bine pana acum

Pagina 6 din 6 PrimulPrimul 1 2 3 4 5 6

Subiecte similare

 1. Bancuri cu si despre ski....

  De popika în forumul Katerinca
  07:32  
  • Raspunsuri: 72
  Ultimul Mesaj
  07:32 19.10.2017
 2. Ce trebuie sa stii despre cazaturile de la schi

  De rares în forumul Tehnica Schi
  15:28  
  • Raspunsuri: 14
  Ultimul Mesaj
  15:28 07.06.2013
 3. despre cavnic

  De Iuliu în forumul Informatii Statiuni
  18:21  
  • Raspunsuri: 3
  Ultimul Mesaj
  18:21 27.11.2008


SEO by vBSEO