Subiect: Ture de dh... 1. Avatarul lui instructor-ski

  Ture de dh...

  In fiecare weekend organizez ture de mountainbike(cu specific dh...i hate uphill) pt orice nivel. De obicei iesim la Sinaia ,Azuga ,Busteni sau Brasov. Lectii specializate incluse! Daca vreti sa va alutarati sinteti bine veniti! Cat mai tine vremea buna! ...aahhh....este gratis..."deocamdata"..

 2. Avatarul lui Livia
  Mai zi-ne detalii
  "Cine nu cade, nu se ridica."

 3. Avatarul lui instructor-ski
  De obicei ne strangem in Sinaia duminica ...la telegondola...avem un deal cu "gondolierii" si ne luam o cartela de 5 urcari pe care dam 40ron...De la 1400 facem o tura de incalzire cu tot grupul dupa care ne impartim pe grupe dupa nivelul de pregatire si aptitudini...de la 1400 sant mai multe variante de ajuns inapoi la telegondola: drum forestier,poteca turistca, varianta partiei de bob,traseul de la stavilar, traseul de dh comp,sau pur si simplu freeride prin padure....fiecare grup lucreaza pe ceva specific(manevre de franare,flow,sarituri,drift,switchbackuri/ace de par,mulari,etc)...de obicei lucram mai mult cu cei noi veniti...pana se simt suficient de confortabil sa incerce progresiv ceva mai greu,mai dur ,mai abrupt...si da avem si fete in grup....iar grupul ia proportii!...tot ce va trebuie este o bicicleta cu suspensie pe fatza si niste frane cat de cat decente....Daca cineva vrea sa vina trebuie sa mi trimita un mesal pana vineri seara ca sa ne planificam si noi...Bafta!

 4. Avatarul lui Livia
  Din pacate cred ca o sa fiu in Bucuresti weekend-ul asta, dar mi-ar placea tare mult sa ma mai anunti cand mai ai vreo initiativa de genul asta ca sigur vin
  "Cine nu cade, nu se ridica."SEO by vBSEO