• Kinda Geza rateaza Jocurile Olimpice 2014 de la Soci

  Mda...începem așa pentru că nu ştim cum am putea exprima dezamăgirea și regretul că din nou ni se demonstrează că noi românii suntem urmăriți de ghinion. A vuit internetul, media și presa că, pentru prima oară în istoria sportivă românească, un snowboarder român ne va reprezenta cu mândrie la Jocurile Olimpice de la Soci din 2014. Articole peste articole, interviuri peste interviuri, știri peste știri, toată lumea era entuziasmată și așteptam cu interes primul episod de snowboard românesc.  "Ghinion de neșansă"! De ce spunem asta? Pentru că aflăm cu stupoare că în realitate Kinda Geza nu are un punctaj suficient de mare ca să îi asigure calificarea la Jocurile Olimpice. Deși ar mai fi putut avea o șansă să acumuleze mai multe puncte, această șansă a fost spulberată de vremea care oricum nu ține cu noi, pentru că din lipsă de zăpadă au fost anulate concursurile programate pentru începutul anului. Adevărul adevărat îl aflăm de la surse mai prietenoase și apropiate lui Geza, care elucidează misterul și povestesc că Geza nu era calificat şi nici măcar nu a pretins asta, iar asta o știa oricine ar fi avut un pic decența să consulte criteriile de calificare la JO. Geza avea puncte, dar lipsea o clasificare în primii 32 într-un concurs de Cupă Mondială.


  Păcat că presa ne arată încă o dată că lucrul la care se pricepe cel mai bine este să facă cancanuri și să denigreze imaginea celor care depun eforturi să realizeze ceva măreț. Pentru noi, Kinda Geza nu este o dezamăgire, din contră, e un exemplu că pe scena internaţională sportivă se poate face ceva și pentru sportul românesc, care a intrat pe un trend descendent în ultimii ani.

  Chiar și așa, noi îi transmitem că apreciem efortul său de până acum și că ar face bine să continue ce a început, respectiv să se dea pe placă de plăcere și poate ajunge acolo unde nu și-a închipuit când se așteaptă mai puţin.

  Echipa SKIVIRUS.

  Surse si poze: prosport, shred, ring,
  ciprian likes this.


 • ReclamaSEO by vBSEO