• Kinda Geza rateaza Jocurile Olimpice 2014 de la Soci

  Mda...începem așa pentru că nu ştim cum am putea exprima dezamăgirea și regretul că din nou ni se demonstrează că noi românii suntem urmăriți de ghinion. A vuit internetul, media și presa că, pentru prima oară în istoria sportivă românească, un snowboarder român ne va reprezenta cu mândrie la Jocurile Olimpice de la Soci din 2014. Articole peste articole, interviuri peste interviuri, știri peste știri, toată lumea era entuziasmată și așteptam cu interes primul episod de snowboard românesc.  "Ghinion de neșansă"! De ce spunem asta? Pentru că aflăm cu stupoare că în realitate Kinda Geza nu are un punctaj suficient de mare ca să îi asigure calificarea la Jocurile Olimpice. Deși ar mai fi putut avea o șansă să acumuleze mai multe puncte, această șansă a fost spulberată de vremea care oricum nu ține cu noi, pentru că din lipsă de zăpadă au fost anulate concursurile programate pentru începutul anului. Adevărul adevărat îl aflăm de la surse mai prietenoase și apropiate lui Geza, care elucidează misterul și povestesc că Geza nu era calificat şi nici măcar nu a pretins asta, iar asta o știa oricine ar fi avut un pic decența să consulte criteriile de calificare la JO. Geza avea puncte, dar lipsea o clasificare în primii 32 într-un concurs de Cupă Mondială.


  Păcat că presa ne arată încă o dată că lucrul la care se pricepe cel mai bine este să facă cancanuri și să denigreze imaginea celor care depun eforturi să realizeze ceva măreț. Pentru noi, Kinda Geza nu este o dezamăgire, din contră, e un exemplu că pe scena internaţională sportivă se poate face ceva și pentru sportul românesc, care a intrat pe un trend descendent în ultimii ani.

  Chiar și așa, noi îi transmitem că apreciem efortul său de până acum și că ar face bine să continue ce a început, respectiv să se dea pe placă de plăcere și poate ajunge acolo unde nu și-a închipuit când se așteaptă mai puţin.

  Echipa SKIVIRUS.

  Surse si poze: prosport, shred, ring,
  ciprian likes this.


 • Reclama

 • Recent Articles

  Draga Ralu-3942

  JAPONIA - The Promised Land

  Iarna trecută, o gaşcă faină pornea într-o aventură pe care mulţi am invidiat-o, spre visul alb din Japonia. Unii i-am urmărit pe Facebook, trăind bucuria alături de ei, dar radu solo s-a hotărât să ne arate că visul nu e atât de greu de atins.


  Îmi aduc şi acum aminte primul contact cu zăpada mare, adâncă, cu schiatul în afara pârtiei. Am ştiut din prima clipă că ăsta este stilul de schi care mă caracterizează; ştiam că de acum în toate iernile ce vor urma voi căuta zăpadă proaspăt căzută peste tot. Am avut ierni excepţionale atât în ţară, cât şi prin Europa, zile pe care nu le voi uita niciodată. Dar continuam să visez la ceva ce parcă părea interzis… Alaska, B.C… Japonia. Nu ştiam nimic despre zonele astea… nimic mai mult decât ştim toţi cei pasionaţi de prin filme şi reviste.


  Ştiam că în aceste părţi zăpezile sunt infinite, ninge fără oprire, zăpada e uscată, nu are deloc greutate… Da, asta auzeam cu toţii. Din toate locaţiile de schi din afara Europei, una m-a fascinat în mod special - Japonia. Nu m-am documentat niciodată despre vreo

  Categorii: Featured 
  Etichete: ghid  japonia  hokkaido  niseko  rusutsu  moiwa 
  Draga Ralu 23.09.2016 02:00 Mergi la ultimul post
  popika-29

  Am lansat website-ul de aventuri Vtrip

  Profităm de ocazia că temperaturile sunt mai scăzute și ne gândim la bluze cu mâneci lungi și să

  Categorii: Evenimente  Featured 
  Etichete: excursii  vtrip 
  popika 19.09.2016 02:00 Mergi la ultimul post


SEO by vBSEO