• Freeride World Tour 2014 - Anunta noi parteneri

  Swatch Freeride World Tour by The NORTH FACE... o competiţie de care nu se poate să nu fi auzit până acum! Adună cei mai buni rideri pe schiuri, snowboard şi nu ţine cont dacă la linia de start se arată o prezenţă feminină sau una masculină, pentru că dificultatea feţelor rămâne aceeaşi pentru toţi concurenţii. Este o competiţie dură, dar, în acelaşi timp, foarte spectaculoasă şi de neratat, chiar ca şi spectator.

  Iată că încă de la începutul sezonului 2013-2014, FWT are de făcut un anunţ important. Alături de ceilalţi parteneri ai competiţiei, FWT a reuşit să îi aducă pe Audi şi Marker-Volkl. Doi producători de prestigiu îşi unesc forţele cu GoPro, ABS, Primaloft, BlueTomato şi Kask of Sweeden ca să aducă şi anul acesta pe scena internaţională a freeride-ului cea mai tare competiţie de schi şi snowboard.

  Audi este un nume important în industria auto care s-a implicat enorm de mult ca sponsor în lumea schiului şi aici trebuie să facem referire la faptul că de doisprezece ani este sponsor al competiţiei de la Hahnenkamm, sponsor principal al FIS Alpine Ski World Cup şi FIS Ski Cross World Cup, sponsor al FIS Alpine World Ski Championships şi sponsor pentru cincisprezece echipe sportive de schi. Deci Audi se pare că ştie ce face şi cu siguranţă angajamentul de trei ani va fi un plus de valoare pentru FWT, care îşi merită renumele de cea mai dură competiţie la un nivel foarte înalt.

  Marker este furnizorul oficial pentru legături de schi al FWT încă din 2012 şi iată că devine în 2014 împreună cu Volkl unul din cei doi furnizori de echipamente la secţiunea de schi, alături de Scott. Marker-Volkl are un renume puternic în lumea freeride-ului şi a fost mereu asociat cu sportivi cu performanţe remarcabile, printre care putem nominaliza pe Sam Smoothy (NZL), Charlie Lyons (NZL), Markus Eder (ITA), Nadine Wallner (AUT) şi lista poate continua...

  Familia Freeride World Tour îi primeşte cu braţele deschise în rândurile sponsorilor pe Audi şi Marker-Volkl pentru a organiza o competiţie de primă clasă în staţiuni de renume: Revelstoke Mountain Resort, Courmayeur Mont Blanc, Chamonix-Mont-Blanc, Fieberbrunn Kitzbüheler Alpen, Kirkwood şi Verbier St-Bernard, unde spectacolul se anunţă a fi unic.

  Vă ţinem la curent cu noutăţile şi până să înceapă competiţia, vă lăsăm să vă delectaţi cu un teaser apetisant.

  Echipa SKIVIRUS. • ReclamaSEO by vBSEO