• GoPro prezinta Hero 3+ Black si Silver

  Anul trecut pe vremea asta, GoPro lansa noua gamă Hero 3, Black, Silver şi White, toate cu dimensiuni exterioare mai mici decāt generaţia anterioară şi cu performanţe mai ridicate, cu senzor mai bun, baterie cu durată de viaţă mai mare şi cu mai multe accesorii. Pentru cei care urmăresc compania nu a fost o surpriză că ieri, 1 octombrie 2013, GoPro a lansat noile modele Hero 3+ Black şi Silver, modele care vin cu nişte īmbunătăţiri greu de ignorat.
  Hero 3+ Black vine īntr-o formă mai compactă, cāntărind şi măsurānd cu 20% mai putin decāt generaţia anterioară. Chiar şi cu modificările acestea, GoPro promite că bateria va ţine cu 30% mai mult. Hero 3+ este echipată cu WiFi de patru ori mai rapid decāt la Hero 3, lucru care s-ar simţi bine la transferul fişierelor pe celelalte dispozitive. Interesant este şi SuperView, o nouă setare, care īţi oferă posibilitatea să filmezi la un wide angle extrem. Cu noua opţiune Auto Low Light şi noile lentile, variaţia luminozităţii nu va mai influenţa considerabil īnregistrările.


  Hero 3+ Black are un preţ īn SUA de 399 de dolari, īn Europa, de 449 de euro, iar īn Romānia va fi disponibilă peste două săptămāni la 2.000 de lei la partenerul nostru www.actioncam.ro


  Hero 3+ Silver vine cu un procesor de două ori mai rapid decāt generaţia anterioară şi va filma la 1080p 60 fps şi 720p 120 fps. La fel ca modelul Black, va fi echipată cu noul WiFi. Modelul Silver este cu 15% mai mic decāt modelul anterior.


  Hero 3+ Silver are un preţ īn SUA de 299 de dolari, īn Europa, de 349 de euro, iar īn Romānia va fi disponibilă peste două săptămāni la 1.600 de lei la partenerul nostru www.actioncam.ro
  popika, bobu and Fox like this.


 • ReclamaSEO by vBSEO