• K2 offpiste demo days la Borsa 19-21 aprilie

  Afară pare să fi venit primăvara şi cea mai mare parte a oamenilor se bucură de asta!
  Pasionaţii şi împătimiţii sporturilor de iarnă caută însă zăpada ascunsă pe văi sau sus pe creste pentru a mai petrece câteva zile "afară".

  Schiurile de tură şi de freeride de la K2 care au fost la Bâlea pentru teste la sfârşitul săptămânii trecute au fugit în nordul ţării, tocmai la Borşa, unde iarna are un bastion puternic şi unde primăvara este încă timidă.

  Importatorul K2 în Romania, Sabsport, cu ajutorul prietenilor de la XNS X-treme Nord Ski şi în parteneriat cu Serviciul Public Local Salvamont Borşa, organizează în acest weekend un eveniment de prezentare a tehnologiilor K2 şi a modelelor de schiuri de freeride şi de tură. Vor fi prezente atât modele din sezonul 2012/2013, cât şi modele pentru sezonul viitor, 2013/2014.

  Evenimentul va avea loc în zona Căldării Gărgălău şi Căldarea Cailor din Munţii Rodnei şi va fi însoţit de prezentări de echipamente de căutare şi salvare din avalanşă şi de prezentări şi demonstraţii cu cele mai recente camere de la Contour, precum şi de prezentarea echipamentelor din seria BackTools de la K2.

  Skivirus va fi prezent şi vă invită şi pe voi să veniţi, să ne bucurăm împreună de zăpadă într-o zonă extraordinar de frumoasă!
  KlausKO, Ottomania and 24yry like this.


  Comentarii 1
  1. Avatarul lui alexoffroad
   Pana reusesc sa scriu povestea acestei iesiri, iata un teaser foto

   foto de Valentin Grindeanu
   alexoffroad  SEO by vBSEO