• K2 offpiste Demo Days 12-14 aprilie la Balea

  Bālea va fi un loc plin de oameni şi de evenimente importante īn zilele care urmează.

  Va fi īn primul rānd Campionatul Naţional de Freeride CNF 2013, care este şi etapă de 3 stele īn Freeride World Qualifier şi care va aduna la Bālea toată crema riderilor din Romānia şi mulţi oameni pasionaţi de munte şi de zăpadă.

  După zilele de demo cu gama All Mountain, care au avut mult succes la public (galerie foto), SabSport ne aduc īncepānd de joi şi pānă duminică la Bālea şi gamele Freeride şi Backside/Touring, pregătite de K2 pentru sezonul viitor, 2013/2014, pentru a fi testate de cei interesaţi sau pur şi simplu curioşi.

  Pe lāngă schiuri, vor fi şi plăci de snowboard, dar şi produsele din gama BackSide Tools - lopeţi, sonde, skins. Īn această gamă se regăsesc sonde din aluminiu cu lungimi de 230 cm şi de 300 cm şi sonde de fibră de carbon cu aceleaşi lungimi. Acestea din urmă sunt mai uşoare, īn medie, cu cca 50-60 g decāt cele din aluminiu.

  Lopata K2 are trei variante: Speed Shovel, Rescue Shovel şi Rescue Shovel Plus.
  Speed Shovel vine cu un māner puţin mai uşor şi simetric, īn timp ce Rescue Shovel Plus vine cu un set de piese care permit crearea unei sănii, īn caz de necesitate folosind schiurile, beţele şi lopata.

  Cei pasionaţi de schiul de tură vor descoperi, sau redescoperi, modelele Backlite, Backup, Wayback, Coomback sau Backdrop, īn timp ce pasionaţii de freeride pot să testeze modelele Annex 98 (evoluţia modelului HardSide), Annex 108 sau Annex 118, Shreditor 102 / 112 / 120 Pettitor.

  Sperăm ca vremea să fie bună, pentru a avea vizibilitate asupra evoluţiilor concurenţilor de la CNF şi pentru a vă putea da īn voie pe schiurile de la K2.

  Vă aşteptăm aici cu impresiile de după test, să ne spuneţi ce v-a plăcut, ce nu v-a plăcut şi dacă vă faceţi planuri de achiziţii din ce veţi fi testat.
  SEO by vBSEO