• Evenimente

 • Microblog • Snow Party Day la Arena Platos

  ► Noul sezon de schi se deschide sâmbătă la Arena Platoș

  ► Sâmbătă va fi deschisă prima pârtie, pârtia D, urmând ca săptămâna viitoare să fie deschisă și pârtia A

  ► 50% reducere la carduri, închiriere de echipament și băuturi în apres-schi în prima zi a noului sezon  Sâmbătă, 8 decembrie, se deschide cel de-al treilea sezon de schi și snowboard în staţiunea Arena Platoș din Păltiniș. Iarna a semnat prezența, cele zece tunuri de zăpadă lucrează la foc continuu încă de luni noapte. Sâmbătă, pârtia D se va deschide la ora 10 și se va închide la ora 22.
  „Vremea ne-a dat o mână de ajutor. A fost destul de frig în prima parte a săptămânii și așteptăm temperaturi și mai scăzute în zilele ce vor urma. Astfel, vom putea pune tunurile la capacitate maximă și să pregătim cât de curând și restul pârtiilor”, spune Martin Freinademetz, care este foarte încrezător că la începutul săptămânii viitoare va fi deschisă și pârtia A.  În prima zi de schi a noului sezon va avea loc și prima petrecere, în apres-schi. „În fiecare weekend, la Arena Platoș, vom avea câte un eveniment. Sâmbătă am pregătit un warm-up party, o avanpremieră la petrecerea de Revelion. De Anul Nou, avem deja anunțați trei DJ și vom avea o grămadă de surprize, pe lângă faptul că de Revelion se va schia gratis între ora 22 și miezul nopții. Doi dintre DJ vor fi alături de noi la warm-up party-ul de sâmbătă”, spune Cristina Badiu, PR manager la Arena Platoș. Sâmbătă, toate băuturile din bar vor putea fi comandate la jumătate de preț. Duminică, pârtia D va fi deschisă între orele 10 și 17, urmând ca de săptămâna viitoare să fie deschisă și pârtia A. Până în data de 23 decembrie, pârtiile vor funcționa miercuri și vineri între orele 17 și 22, sâmbăta între 10 și 22 și duminica între 10 și 17.


  Comentarii 1
  1. Avatarul lui tighyxu
   Deci sambata am fost,am vazut si ne-a placut la Arena Platos unde pârtia D sa deschis de la ora 10.00 si stingerea pe partie sa dat la 22.00 ora la care am intrat sa ne "incalzim" la warm-up party-ul unde muzica buuuuna de tot si licorile ne-au tinut in zona pana dupa miezul noptii.Arena Platos este o oaza de distractie tipic Austriaca impletita cu partiile bine pregatite pe gustul tuturor unde atat incepatorii cat si avansatii isi pot exersa abilitatile pe skiuri sa placa si aprčs-ski-ul unde servirea,muzica,organizarea si profesionalismul oamenilor de acolo te fac sa te simti in alta lume.Probabil ca unii sunt nemultumiti de lungimea partiilor dar pentru a petrece un sfarsit de saptamana impreuna cu prietenii fara fitze si manele Arena Platos e solutia perfecta.Probabil ca saptamana in curs o sa se porneasca instalatiile si pe celelalte partii avand in vedere ca ninge de ceva vreme in zona in rest...o iarna fara incidente va urez tuturor
   tighyxu

 • ReclamaSEO by vBSEO