• Evenimente

 • Microblog • Salomon Freeski TV S6 E01 Tabibito (Calatorul)

  Salomon Freeski TV a reinceput. Sezonul 6 a debutat cu o poveste din Japonia. Tatsya Tayagaki, naratorul scurt-metrajului, redactor la revista Bravoski si ghidul riderilor Salomon pe arhipelag, povesteste despre comunitatea de freeski din Japonia si cum tara sa si-a revenit dupa cutremurele si tsunamiul din martie 2011.

  Povestea este pozitiva sa stiti, iar Mark Abma, Cody Townsend si Mike Douglas sunt la inaltime, ca de obicei.
  Powder dublu, por favor!

  Fox and Posho like this.


  Comentarii 6
  1. Avatarul lui rares
   "Skiing helps us forget about the bad things" bine zis!
   rares
  1. Avatarul lui Ghio
   Pare promitator S6 de la salomon freeski. Am avut ocazia sa vad episodul din Rusia si skiul de noapte filmat in imprejurimile Whistler Blackcomb.Tempting Fear a avut premiera in weekend in Boulder CO, si a fost premiat cu Best Action Film in cadrul Adventure Film Festival. Personajul principal al acestui film este Andreas Fransson, skior extremist si alpinist suedez care traieste in Chamonix. Deocamdata numai un trailer al acestui film.Tempting Fear Trailer - Salomon Freeski TV - YouTube!
   Ghio
  1. Avatarul lui john_dude
   desigur, vom urmari si sezonul 6; eu sunt, ca de obicei, abonat
   john_dude
  1. Avatarul lui mariusica
   As adauga la seria Salomon Freeski si varianta celor de Arcteryx: A skier's journey:

   O serie cu o poveste colosala, vezi episoadele La Grave sau Argentina:http://vimeo.com/15315278http://vimeo.com/34067485Sunt printre putinele filme in care rider-ul nu schiaza pulvar perfect si nu sare dintr-un elicopter in Alaska.
   mariusica
  1. Avatarul lui Ghio
   Marius iti recomand cu caldura "Alpine Adventurer" ( L'Aventurier Alpin) cu Simon St Arnaud.L'Aventurier Alpin avec Simon St-Arnaud - YouTube
   Ghio
  1. Avatarul lui bobu
   Senzational!
   bobu

 • ReclamaSEO by vBSEO