• Head Motorhead Rockíníroll review

  Soare, frumos, temperaturi ridicate, o zi superba de primavara, zapada mai tare dimineata si moale moale pe la pranz. Conditiile de azi din Valea Dorului mi-au adus aminte de una din zilele de la Bansko, cand am testat un Head Motorhead Rockíníroll de 173, oferit de Totem Sport Bansko.

  Head Motorhead Rockíníroll
  Lungime : 173
  Dimensiuni : 132-94-119 mm
  Radius : 19.5m
  Legatura: Peak12
  Legatura montata la jumatatea distantei intre centrul clasic si cel de greutate.

  Schior
  Inaltime: 178 cm
  Greutate: 67 kg
  Nivel : 8 din 10
  Conditie fizica : buna
  Zone preferate: partie

  Conditii de test
  Zapada: Uda ( 30 cm )
  Temperatura: 10 C
  Zone: Partie si in afara partiilor



  Impresii

  Marea parte a timpului l-am schiat pe partie. In prima parte a zilei, zapada era tare si rizurile de ratrac proaspete. Am fost impresionat de precizia de pe partie si aderenta pe care o avea. Schiurile au venit cu o placa de inaltare ( placa de plastic de 1.3 cm ) pe care au fost montate legaturile. Combinatia de rocker, placa, legaturi plasate mai aproape de centrul de greutate al schiului a fost una fericita. S-au descurcat foarte bine in zapada inghetata, zapada moale si movile.
  Spre finalul zilei de schi am iesit putin si in afara partiei, in cateva zone in care zapada era mare sau tocata. In zapada mare mi s-au parut putin ca scurte, se afundau si ca sa le pastrez la suprafata trebuia sa merg destul de tare. Cred ca modelul de 180 ar fi fost mult mai potrivit pentru genul acela de zapada. In zapada tocata, au mers perfect. Fiind destul de rigide nu au vibrat aproape de loc si au urmat exact trasa pe care o doream.

  Concluzii
  Head motorhead Rockíníroll este un schi dinamic, rigid dar totusi iertator orientat mai mult spre partie si zapada tocata decat spre offpiste. Aderenta foarte buna indiferent de zapada.

  Renting centers in Bansko

  Experienta cu Head in Bansko a fost una foarte interesanta. Initial am ajuns la ei pentru a testa o pereche de schiuri si am ajuns sa discutam mai multe ore despre ce inseamna sa conduci un business local in Bansko, una dintre cele mai mari statiuni din Europa de est. Vom incerca sa va prezentam o comparatie intre un business local din Romania si unul din Bulgaria intr-un articol urmator.

  In urma discutiei avute si a unor exemplificari live va recomand orice serviciu de tunning schiuri sau bootfitting efectuat de Totem Sport Bansko. Ted Ligety, Nikola Chongarov sunt doi care garanteaza pentru serviciile lor. De asemenea, schiurile oferite la inchirieri arata exemplar.

  alexoffroad, bobu, rokko and 4 others like this.


  Comentarii 12
  1. Avatarul lui Fox
   Ai fost la distractie sau la munca, ca vad ca le-ai inbinat perfect la Bansko!
   Fox
  1. Avatarul lui jack_cj
   in Ro aduce cineva asa ceva? cam cat costa ? Am tricou cu motorhead de ce nu mi-as lua si schiuri ?
   jack_cj
  1. Avatarul lui dragacatalin
   Vezi in comentariile din articolul astahttp://www.skivirus.com/content/435-motor-head.html
   dragacatalin
  1. Avatarul lui rares
   Jack_cj, daca te intereseaza produsul poti sa il iei de la cei din Bulgaria. Stiu ca mi-au zis de pret si era 444 euro cu tot cu legatura. BANSKO | Ski, Snowboard & More da-le un e-mail.
   rares
  1. Avatarul lui jack_cj
   Imi place sa schiez si imi place in egala masura muzica lor , dar imi vine sa rad imaginandu-mi-l pe lemmy dupa un bax de Jack la vale pe schiuri. Oricum , tehnic vorbind, partea estetica vorbind de la sine, cam ce nota le- ai da? Vreau sa-mi cumpar niste schiuri de genul si sa le folosesc ocazional , si sincer sa fiu nu prea stiu ce. Respect!
   jack_cj
  1. Avatarul lui rares
   Mie nu prea imi place designul, dar altfel schiul este waw. Nu stiu ce sa iti recomand.
   rares
  1. Avatarul lui arcarius
   de ce nu ti le comanzi la reprezentanta head romania??
   arcarius
  1. Avatarul lui rares
   pentru ca astia de la head nu aduc nimic ?
   rares
  1. Avatarul lui arcarius
   ai vorbit cu ei?eu cand mi-am luat head-urile, le-am comandat. si le-am si primit
   arcarius
  1. Avatarul lui alexoffroad
   @ arcarius: noi incercam sa subliniem o diferenta intre niste oameni care investesc in business - adica aduc stocuri, chiar si schiuri mai exotice, editii limitate, si le mai si dau la teste, si au un magazin / centru care arata super, si alti oameni care fac business pe banii tai si ai mei si ai clientului, in general - adica aduc la comanda, cand stiu ca se vinde.
   alexoffroad
  1. Avatarul lui arcarius
   Bineinteles ca aveti dreptate; cand ai domeniu schiabil ca in Bansko, iti permiti sa aduci asa ceva la magazinele din statiune.La noi lucrurile stau mult mai limitativ, din nefericire.Cunosc multe persoane cu afaceri care reprezinta distributie/reprezentanta de nisa - nise, chiar mai "generoase" decat lumea schiului - care procedeaza la fel.Eu doream doar sa semnalez faptul ca poate exista posibilitatea achizitiei din tara proprie, cu factura, eventual posibil de introdus in contabilitate, in conditii de "neutralitate"
   arcarius
  1. Avatarul lui rares
   multumesc alex.@arcarius, bulgarii le au pe stoc si vin in 2 zile.
   rares



  SEO by vBSEO