• Schiurile si claparii Nordica revin in Romania

  Nordica revine pe piata din Romania pentru sezonul de Schi 2012-2013, aducand o gama colorata de schiuri si clapari de partie, dar si o colectie mai mult decat interesanta de All Mountain & Freeride. Cu un design care iti transforma schiul in obiect de cult, Nordica are o solutie pentru fiecare schior indiferent ca goneste pe partie sau prin afara partiilor.

  Importatorii Nordica, www.skicenter.ro, vor organiza mai multe ski teste la care vor putea fi testate mai multe modele din gama schiurilor de sezonul urmator.

  Programul skitestelor:
  - 03 martie: Azuga – partia Sorica
  - 04 martie: Busteni – partia Kalinderu
  - 10-11 martie: Poiana Brasov
  - 17 martie: Paltinis - ArenaPlatos
  - 18 martie: Straja
  - 24-25 martie: Sinaia – Valea Dorului

  Cei de la Skicenter ne spun ca "pentru schiurile de cursa, unul dintre sistemele propuse de Nordica este Rapid Race Profile, care ajuta atat la initierea virajului cat si la inchiderea acestuia, rezultand un schiu care parcurge o distanta mai scurta in viraj, mai clara si mai directa. Pentru gama de All Mountain, Nordica inoveaza prin tehnologia I-Core care vine cu una sau cu doua baghete de lemn foarte usor pentru a reduce greutatea intregului schiu cu cel putin 20%. Iata deci schiul visat: zdravan si usor in acelasi timp, pentru care vei gasi si piei de foca Nordica, dedicate fiecarui schiu din aceasta colectie."

  Cel mai bine se vor convinge cei care vor merge la teste.

  alexoffroad, Fox, darksys9 and 2 others like this.


  Comentarii 3
  1. Avatarul lui alexoffroad
   Linia lor de schiuri pt freeride arata bestial As incerca cu mare placere un Soul Rider, imi place si designul, si imi plac si caracteristicile tehnice
   alexoffroad
  1. Avatarul lui AdrianBHC
   Eu cred ca "bag o fisa" weekendul asta in Poiana..
   AdrianBHC
  1. Avatarul lui alexoffroad
   we asta nu am cum sa ajung, offf, nu stiu de ce ramasesem io cu impresia ca in Poiana este in we ala cu 17-18
   alexoffroad

 • ReclamaSEO by vBSEO