• Snow Fest 2012

  In perioada 24-31 martie 2012, in muntii Alpi din Franta, in statiunea Les 2 Alpes, va avea loc evenimentul Snow Fest. Festivalul isi propune să adune la un loc sporturile de iarna – schi si snowboard - cu concertele si petrecerile organizate de romani pentru romani.

  Statiunea Les 2 Alpes se afla intre 1300 si 3600 de metri altitudine, avand 120 de partii care se intind pe 220 de kilometri. Anual au loc aici competitii si evenimente sportive de nivel mondial. In Les 2 Alpes puteti gasi un snowpark cu o varietate de obstacole, sarituri si half-pipe-uri. Cei experimentati pot cobori ghetarul La Grave, acesta fiind unul dintre cele mai solicitante trasee de off-piste din Europa.  Turistii pot avea si alte activitati cupe langa schiat. Aici se afla patinoare, cinci centre fitness, sauna, piscina, snowmobile, paraseiling, sau escaladare de cascade de gheata. Pentru cei mici, este o gradinita cu personal calificat si scoli de schi, unde se lucreaza diferentiat pe nivele, fie individual, fie in grup.

  Organizatorii Snow Fest, s-au gandit si la iubitorii de distractie, organizand concerte Vita de Vie si Hazard, si party-uri cu Dj Pagal, CDj și Jaheyo.

  Acesta este cel de-al doilea an al evenimentului din statiunea Les 2 Alpes. Anul trecut au avut loc trei concerte, doua petreceri cu muzica electronica, cat si doua petreceri in aer liber la Pano Bar, celebrul “après ski” aflat pe marginea unui versant, la 2600 de metri altitudine.  Pretul unui bilet este de 265 de euro, incluzand cazare in apartamente de 4 sau 6 persoane, situate la baza partiilor, skipass de 6 zile, acces la piscina si la toate concertele si petrecerile organizate in cadrul evenimentului.

  Puteti citi mai multe pe website sau pe pagina de facebook:
  Website: http://www.snow-fest.ro
  Facebook: http://facebook.com/SnowFest  Comentarii 4
  1. Avatarul lui jack_cj
   Pana la urma , merge cineva la snow fest sau nu? Oricum ,voi ce parere aveti?
   jack_cj
  1. Avatarul lui rares
   Anul trecut au fost 125 de persoane dar anul asta se anunta peste 300. Idea mi se pare misto, mai ales ca poti imbina schi, plaja, concerte si petreceri intr-o singura iesire Eu nu cred ca pot sa ajung, dar am inteles ca din cluj ar merge vreo 10-15 skivirusati
   rares
  1. Avatarul lui Grieg
   De la Bucuresti vreun skivirusat? ... in afara de mine )
   Grieg
  1. Avatarul lui bogdanski
   99% merg si eu . Am fost anul trecut si consider ca merita revenit
   bogdanski  SEO by vBSEO