• Clasament Freeride Challenge Tour - etapa I - Borsa

  Sambata care abia a trecut a a vut loc si prima etapa a Freeride Challenge in actualul format. Ion Trandafir, co-organizator al competitiei, ne-a declarat ca s-a intors noaptea trecuta din Borsa cu foarte multe satisfactii dupa cele trei zile alocate evenimentului. Cele mai importante dintre aceste satisfactii enumerate de Ion sunt:

  Am cunoscut niste oameni extraordinari, foarte buni profesionisti, cu care sper sa mai pot lucra si pe viitor: Catrinel, Cosmin, Istvan, si Bogdan, ca sa enumar doar cativa. Sunt oameni de la care mai pot invata multe lucruri in viitor si alaturi de care am simtit de-a lungul intregii competitii ca partea de safety e pe cele mai bune maini.

  Apreciez ca participantii s-au detasat de toate mesajele alarmiste ale televiziunilor si ale altor 'binevoitori' si au riscat pe mana noastra, a organizatorilor. Astfel a avut loc cel mai bun concurs de freeride din Romania, din toate punctele de vedere, de mult timp incoace.

  O mentiune deosebita pentru primaria Borsa, care, prin domnul primar Stetco si domnul consilier Toni, a fost prima autoritate locala care a sprijinit serios o competitie de freeride din Romania. Telescaun gratis pentru participanti si staff, ratrac la dispozitie toata ziua concursului care a transportat toti concurentii in munte, suportarea multor cheltuieli organizatorice, mobilizarea echipei salvamont locale care, deasemenea, e formata din oameni foarte faini.


  Impresia generala a fost foarte buna, totul a mers ca pe roate si participantii au primit premii foarte consistente: schiuri Movement, vouchere Columbia si bani.

  Un grup de trei schiori care promit mult pentru etapele care urmeaza (Virginas, Lori si Istvan) au fost remarcati de Ion pentru evolutiile excelente, pe langa cei trei deja consacrati care au ocupat podiumul.

  Dupa ce am vazut primele imagini care au fost postate de la eveniment (rezumatul primei zile, cu munca organizatorica), avem asteptari mari de la Mitza, Geo si Pumi din staff-ul competitiei, care au fost la inaltime din toate punctele de vedere. Pe Geo si pe Mitza ne bazam ca vor scoate un video-edit de nota 10, fara indoiala.

  Asteptam in Sinaia concurentii care nu au putut face deplasarea in nordul tarii, pentru etapa a doua.

  Iata si clasamentul complet, cu punctajele obtinute in cele doua manse:  Comentarii 7
  1. Avatarul lui mariusica
   Incerc sa ajung la Sinaia sa-i incurajez pe baieti ( si fete daca or sa se stranga mai multe) . Zapada au...e enorm de multa, vremea sa tina cu noi
   mariusica
  1. Avatarul lui Matrics
   Asteptam nerabdatori filmul !
   Ce traseu a fost ales pentru concurs, in video-ul postat de castigator pare un versant al vf. Muscheta?
   Matrics
  1. Avatarul lui putzu
   domnilor . . eu zic ca merita venit la sinaia . .organizarea a fost cam cea mai buna pentru un concurs de genul asta din romania . . cam nu o lipsit nimic din punctul meu de vedere (poate un blue sky day, dar si asa totul o fost ok); imi pare rau ca nu am reusit sa reprezint skivirusul mai bine . . poate am noroc mai mare la sinaia . . sa mai scada nivelul primii 6 din clasament ) dar slabe sanse pentru ca sunt chiar foarte buni si merita clasarea o sa fie o batalie stransa sigur intre ei pana la finalul turneului la balea a fost doar o accidentare notabila si nefericita (cea a lui Cata Isopescu), dar ii tinem cu totii pumnii sa se refaca cat de repede si poate sa reuseasca sa participe chiar la sinaia; concluzia . . haideti in numar mare la sinaia pentru ca aveti ce vedea si garanta nu va fi un weekend pierdut
   putzu
  1. Avatarul lui bogdanski
   99% ajung si eu la Sinaia. O zi cu cer limpede va face totul sa fie superb.
   bogdanski
  1. Avatarul lui Emi(Hornet600)
   Unde gasim detalii despre concursul de la Sinaia??
   Emi(Hornet600)
  1. Avatarul lui alexoffroad
   deocamdata sunt disponibile aceste informatii: Etapa de la Sinaia se va tine cu o saptamana mai devreme, in week-end-ul 17-19 februarie 2012. Astfel, tot programul se decaleaza, inclusiv inscrierile care vor incepe pe 6 februarie. Locatie: Sinaia, Valea lui Carp Data: 17 - 19 februarie 2012 Race office-ul inca nu a fost stabilit, dar il vom anunta imediat ce se decid organizatorii Urmareste pagina http://www.freeridechallenge.ro/sinaia/info.html si aici pe site ca sa fii la curent cu detaliile evenimentului
   alexoffroad
  1. Avatarul lui dragacatalin
   Teaserul de la Borsa a iesit:
   http://www.youtube.com/watch?feature...&v=W7jxwtIG5RA
   dragacatalin

 • ReclamaSEO by vBSEO