• World Snow Day Busteni

  World Snow Day este un eveniment mondial, organizat sub egida FIS, parte a campaniei "Bring Children to the Snow". Scopul evenimentului este de a raspandi farmecul sporturilor de iarna catre cat mai multi copii si familiile acestora. In acest sens vor fi lectii de schi gratuite, echipament de schi gratuit, urcari gratuite samd.

  Pe data de 22 ianuarie 2012, in 39 de tari si 225 de locatii din intreaga lume se sarbatoreste “World Snow Day” sau Ziua Mondiala a Zapezii eveniment organizat sub egida Federatiei Internationale de Schi (FIS).
  World Snow Day este o zi in care copiii sunt invitati sa participe, alaturi de familiile lor, la activitatile sportive pe zapada organizate cu acest prilej.

  Scoala de schi “Progressive Sports” te asteapta pe partia Kalinderu sa iei parte la lectii de schi gratuite pentru copii, dar si sa beneficiezi de reduceri la inchirierea echipamentelor de schi, snowtubing, magic-carpet si carusel. In același timp, ai ocazia sa participi la concursuri si sa te bucuri de premii atractive.

  Ce este World Snow Day?

  World Snow Day este un eveniment anual pe zapada, pentru copii și familiile acestora.
  World Snow Day celebreaza tot ce inseamna zapada, la nivel mondial.
  World Snow Day are menirea de a populariza activitatile recreative pe zapada, de a atrage noi copii si tineri si de genera informatii utile celor ce participa deja in diferite activitati pe zapada.
  World Snow Day este deschis pentru oricine, atat pentru cei care au descoperit activitatile pe zapada, cat si pentru cei ce doresc sa se bucure pur și simplu de farmecul zapezii.
  Scoala de schi Progressive Sports Busteni este organizatorul oficial al evenimentului, acreditat de Federatia Internationala de Schi (FIS).
  Pentru inscrieri si programul complet al evenimentului completati formularul de contact.  Comentarii 5
  1. Avatarul lui mariusica
   Si skipass 250 de lei
   mariusica
  1. Avatarul lui abulic
   Citat Postat în original de mariusica Vezi post
   Si skipass 250 de lei
   Si skipass 250 de lei
   abulic
  1. Avatarul lui alexoffroad
   @ mariusica : mah nu mai fi asa de negativist... vor fi ceva oferte speciale pentru acest eveniment, din ce inteleg eu de la articolul lui rares
   alexoffroad
  1. Avatarul lui john_dude
   Da da da, pentru doar 250 de lei slabanogi poti avea o oferta unica: poate schiezi !!!
   Evenimentul nu e demn de o asemnea partie. Ah, pardon, era invers ?!
   john_dude
  1. Avatarul lui mariusica
   Intentia e superba, lectii de schi gratis...unde gasesti asa ceva? Dar daca skipass-ul e 250 de lei...
   mariusicaSEO by vBSEO