• Evenimente

 • Microblog • motor (Head)

  Ultimul articol publicat, cel despre K2 si Rolling Stones, mi-a amintit de un fetish pe care il aveam cu schiuri rock'n roll.
  Mi-am amintit mai recent de modelul Ace of Spades de la Nordica si ce dezamagit am fost cand am
  vazut designul si culorile. Oare mov, roz si floricele avea Lemmy in cap cand a compus piesa cu acelasi nume pentru Motorhead? Nordica, la ce v-ati gandit baieti?

  Si mai recent, mi-am amintit de noua colectie de big mountain de la Head si cum mi-au facut ochii ceapa in ianuarie cand le-am vazut. Pentru cei ce nu stiu deja, zvonurile spun ca schiurile au fost o colaborare directa cu Motorhead. Rock'n Roll 94, Inferno 104, Kiss of Death 110, Boneshaker 125 sunt schiuri ce au inlocuit colectiile cu nume de izraeliti sau mexicani?(Jimmi, Carlos, Johnny...) din ultimi doi ani. Da, schiurile poarta numele unor albume Motorhead, iar grafica este inspirata tot de acolo.

  Cu o latime sub picior ce variaza intre 94 si 125mm, sunt convins ca noua colectie va satisface cerintele tuturor "puristilor" dintre noi: rigide de principiu, dar si mai stiff in cozi pentru dropurile acelea de 4m plus, camber, early rise rocker si toate celelalte tehnologii cu care ne-am obisnuit.

  Head Motorhead Boneshaker 125

  Head Motorhead Kiss Of Death 110

  Head Motorhead Inferno 104

  Head Motorhead Rock'N Roll 94

  Acestea sunt Head Motorhead, schiurile care au pus rock-ul in rocker. O intrebare ramane... oara cati metalisti se apuca de schi in sezonul ce urmeaza?

  "I don't like to rise early in the morning, but I prefer skis that have early rise," frontman-ul Motorhead, Lemmy Kilmister. Personal, ma bucur... in sfarsit schiuri ce nu arata ca o cutie cu bomboane fondate.  Comentarii 5
  1. Avatarul lui Dex
   La partea grafica Head s-a intrecut pe sine anul asta. Probabil au concediat in sfarsit artistii aia cu certificat de nevazatori care au facut grafica schiurilor offpiste din ultimii 2 ani.
   Dex
  1. Avatarul lui rares
   mie mai mult imi placeau alea fondante....
   rares
  1. Avatarul lui Dex
   Motorhead Rock n Roll cred ca e un schiu interesant, fostul star Mojo 94 disparut in peisaj in ultimii ani sub denumirile de John sau Johnny, acum cu rocker pe fata si putin pe spate, ce poate fi adus de Sport Intercom pentru 1650 lei (fara legaturi desigur), cu livrare in jur 10 dec 2011.
   Dex
  1. Avatarul lui dragacatalin
   Era cat pe ce sa imi iau Mojo 94 acum 2 ani, dar am mers pe S5 printr-o oportunitate. Anyway, pret bun...
   dragacatalin
  1. Avatarul lui Dex
   Asa cred si eu ca e un pret bun pt. un model nou, la inceput de sezon...
   Dex

 • ReclamaSEO by vBSEO