• In rolurile principale ale filmului "Reset and Move on" powered by Airwaves, partea 2 - Viorel Corbu

  Saptamana trecuta Airwaves și Bivuac Media au lansat “Reset and Move on” - al doilea documentar din seria dedicată sporturilor extreme, inceputa anul trecut cu “What Is Extreme?”. Filmul este realizat de George Stroie (aka Bivuac), cunoscut alpinist, jurnalist sportiv și producător de filme de sport extreme, cu sprijinul Airwaves Extreme.  Noi am fost la evenimentul de lansare, asa cum v-am povestit aici si ne-am intalnit acolo cu mare parte dintre protagonistii filmului. Ne-a facut placere sa ii vedem si ne-am gandit ca ar fi o continuare fireasca sa incercam sa ii cunoastem mai bine, si sa incercam sa ne strecuram in cate un cotlon al mintii lor atunci cand ei se pregatesc sa faca ceea ce stiu ei mai bine.

  Continuam seria mini-interviurilor cu Viorel Corbu, protagonistul segmentului de snowboard din film:

  SkiVirus: Cum ti s-a parut lansarea filmului “Reset and Move on” de saptamana trecuta, la Baraka?
  Vio Corbu: Lansarea excelenta. Nu ma asteptam ca atat de multa lume sa fie prezenta.

  SkiVirus: Cum ai ajuns sa practici snowboard ca pe un sport extrem? Cum ai facut trecerea de la practicarea “normala” a snowboard catre extrem, ce te-a determinat?
  Vio Corbu: Ma dau pe snowboard de placere, iar datorita faptului ca sunt pe partie aproape in fiecare zi in care avem zapada, trecerea a venit de la sine  SkiVirus: Dintre toate locurile pe unde ai ajuns sa practici sportul preferat, care este favoritul tau? Ce te-a impresionat / ti-a placut acolo?
  Vio Corbu: Imi place Hintertux. Sunt multe partii, zone de freeride, dar si un park excelent.

  SkiVirus: Cand te uiti de jos la linia care vrei sa o dai lucrurile arat intr-un fel, iar cand ajungi sus, in capatul liniei, lucrurile parca nu mai seamana deloc... Cum iti alegi linia pentru un concurs si cum faci analiza ei, atat de la linia de finish, cat si de la linia de start?
  Vio Corbu: Imi aleg intotdeauna linia pe care cred ca o pot cobora fara a risca nimic. Imi cunosc limitele si incerc sa nu risc niciodata. Consider ca daca ai pregatirea necesara pentru o coborare frumoasa cu siguranta vei vedea o linie pe masura.

  SkiVirus: Cea mai frumoasa amintire legata de sportul asta?
  Vio Corbu: Cand am invatat backflip

  SkiVirus: Daca ar fi sa pleci la o tura de snowboard in Alaska, pe cine ai lua cu tine ?
  Vio Corbu: Team Funride.


  Puteti vedea filmul integral pe site-ul airwaves.ro  Comentarii 1
  1. Avatarul lui alexoffroad
   Bravo, Vio, pentru segmentul din film, si pentru vorbele spuse acolo!
   alexoffroad  SEO by vBSEO