• Dew Tour 2011 - Mountain Dew aduce experienta Snowboard internationala in Romania

  Mountain Dew ii provoaca din nou pe pasionatii de sporturi extreme din Romania sa isi depaseasca limitele si le ofera o competitie de nivel international.
  Sub sloganul Du-ti placa acolo unde îi este locul, Dew Tour continua traditia Mountain Dew de a organiza turnee profesioniste de snowboarding, insa aduce probe noi față de editiile anterioare. Cele trei etape ale turneului se vor defasura de aceasta data in snowparkuri, iar probele vor fi asezonate cu elemente unice de concurs nemaiintalnite pe partiile din Romania.

  Turneul debuteaza cu mixul perfect intre urban și adrenalina, in Bucuresti, sambata asta, 5 februarie, ora 11:00. Mountain Dew va construi un snowpark chiar in Parcul Carol, un loc binecunoscut al practicanților de sporturi extreme. Noile elemente si probe le vor oferi riderilor sansa sa isi depaseasca barierele si sa se intreaca in trickuri spectaculoase. Publicul este invitat sa urmareasca spectacolul plin de adrenalina oferit de rideri si sa faca primii pasi pe placa cu ajutorul unui instrument de antrenament pentru rideri, indoboardul. Iata ca daca nu merge boarderul la munte, vine muntele la boarder.

  Programul anuntat pentru evenimentul de sambata este urmatorul:

  11:00 - 12:30 - Inscrieri si Antrenamente
  12:30 - 14:00 - Calificari
  14:30 - 15:30 - Concurs
  15:30 - 16:30 - Highest Ollie Contest
  16:30 - 17:20 - Finala
  17:30 - Premiere
  22:00 - After Party Club GOBLIN - Coktailuri Mountain Dew (la un pret care sigur o sa te imbete)
  Premii pentru aceasta etapa din Parcul Carol vor fi asigurate de sponsorii Mountain Dew, Armada, Burton, Bodega Eyewear, Bern, K2 Snowboarding si Lowriders, iar valoarea lor cumulata este de 2.000 de euro (cash&produse)

  Dew Tour se muta la Predeal, pe 19 februarie și la Sinaia, pe 5 martie, la aer curat si la zapada multa. Cea de-a doua etapa (Predeal) este inscrisa in circuitul Ticket To Ride Tour, turneu global de snowboard dedicat atat riderilor incepatori, cat și celor profesioniști. Acest statut al etapei garanteaza atat premii considerabile, cat si calificarea la o altă etapa superioara Ticket To Ride Tour, dedicata concurentilor profesionisti. Punctele adunate ii aduc pe participanti mai aproape de titlul de Campion Mondial la Snowboarding.

  Ultima etapa, cea de la Sinaia, are un format de concurs foarte motivant: riderii vor fi impartiti in doua grupe, una de incepatori și una de profesionisti. Concursul se va desfasura astfel: participantii din fiecare grupa vor concura unu la unu, fiecare proba va fi eliminatorie, stabilind cine ramane sau cine isi duce placa acasa.

  Premiile totale oferite în cadrul Dew Tour sunt de 7.500 de euro, iar mai multe detalii despre turneul de snowboard organizat de Mountain Dew, conditii de participare si program gasiti pe www.mountain-dew.ro.

  Pentru prima oara, in acest an, puteti trai experienta totala de snowboarding si online. Pentru acoperirea live și un bogat material foto puteți vizita pagina de Facebook a Mountain Dew.

  Pentru cine (inca) se intreaba "Cine este Mountain Dew?!", iata un raspuns succint:
  MOUNTAIN DEW, marcă înregistrată a PepsiCo este asociată spiritului tânar, sporturilor extreme, muzicii alternative și nonconformismului culturii urbane în toate formele sale. In Romania, produsele Mountain Dew sunt îmbuteliate și distribuite de îmbuteliatorul autorizat al companiei, QAB SRL, companie detinuta de PepsiCo.  Speram sa ajungeti la contest in numar cat mai mare, si sa ne bucuram impreuna de un eveniment deosebit!
  Bafta celor care vor concura, speram sa avem macar un "virus" pe podium! Oricum ne vedem seara in Goblin, fie ca ne inecam amarul, fia ca sarbatorim ceva, nu-i asa?!


  Comentarii 10
  1. Avatarul lui putzu
   virusati pe snowb probabil .. ca din cate observ nu mai ar avea sectiune de skie
   putzu
  1. Avatarul lui alexoffroad
   da, mai putzu, avem si virusati pe board...
   alexoffroad
  1. Avatarul lui Putyu
   nu-i bai,a fi la baia mare si pt skiura!!!
   Putyu
  1. Avatarul lui putzu
   da da . . cum ti-am spus alex si pe mess, n-am nimic cu ei doar mi ciuda ca nu sunt asa mult evenimente si in domeniu skiului
   @ putyu: da da, ii de mers acolo
   putzu
  1. Avatarul lui Putyu
   nu"ii de mers acolo";MUSAI de mers acolo!!!
   Putyu
  1. Avatarul lui alexoffroad
   no fratilor da luminati-ne si pe noi, ce ii la Baia Mare?! si mai ales cand?
   alexoffroad
  1. Avatarul lui Putyu
   26februarie,centrul orasului baia mare-piata revolutiei-jibbing urban.

   ---------- Post added at 22:56:17 ---------- Previous post was at 22:53:43 ----------

   Burn The Streets | Facebook
   Putyu
  1. Avatarul lui putzu
   alex . . ti-am dat linku pe mess alaltaieri si la raresh ca eu nu pot pune doar article nu si eveniment

   @ putyu: daca-i MUSAI . . atunci acolo o sa siu

   ---------- Post added at 12:24:05 ---------- Previous post was at 12:15:13 ----------

   hai ca eventual il mutati voi daca ii mai usor (ca poate nu puteti accesa pagina de fb)


   "
   BURN THE STREETS


   Burn The Streets este cel mai nou si mai electrizant concurs de jibbing din Romania si te

   asteapta in data de 26 Februarie in centrul orasului Baia Mare cu cele mai fierbinti surprize!


   Setup-ul complex si progresiv este copilul de suflet al brigazii five-O,

   iar asta vorbeste de la sine. Riderii invitati joaca intr-o liga doar a lor, spectacolul

   fiind de-la-sine-inteles.


   Afterparty in buna traditie a zonei Maramu. Informatii fresh in curand! "

   Setup

   (informatii luate de pe Burn The Streets's Photos - setup | Facebook )
   putzu
  1. Avatarul lui drop
   A fost cineva in parcul Tineretului duminca la DEW TOUR? Mountain dew are si un concurs pe Facebook, da un echipament de snowboard! A participat cineva?
   https://www.facebook.com/UrbanDew?ref=ts
   drop
  1. Avatarul lui Aneeri
   Salut, vedeti ca s-a schimbat locatia la evenimentul de sambata, 19 februarie, din cauza vremii. O sa aiba loc la Sinaia, cota 1200. @drop Da, am fost eu in parcul Tineretului. Mi-a placut extrem de mult desi nu am participat. Muzica a fost geniala. concursul de pe facebook s-a incheiat. n-am castigat (
   Aneeri  SEO by vBSEO