• Evenimente

 • Microblog • Ion Trandafir schimba Armada cu MOVEMENT

  Am schimbat anul, am schimbat macazul si sunt sigur ca multi dintre noi au facut deja schimbari sau cel putin au de gand sa le faca.


  Asa a fost cazul si lui Ion Trandafir, un bine cunoscut rider (in cazul lui chiar se poate spune asa) profesionist de la noi din Romania. Anul trecut anunta in cadrul Armada Professional Meeting (un eveniment foarte reusit de altfel) ca a intrat in hora impreuna cu echipa Armada Romania. Colaborarea se pare ca a mers si a dat roade, vezi Global Freezing, un film destul de reusit, cu imagini care ne-au incantat privirea la lansarea de la Snow Show 2010 unde am putut viziona impreuna cu prietenii de pe forum si unde am putut achizitiona filmul pe DVD.

  Dupa orice sfarsit vine un nou inceput: Ion Trandafir devine ambasador MOVEMENT!
  In mod oficial Ion devine si ambasadorul echipei elvetiene pentru Europa de Est. Iata ca dupa ce in perioada 2000-2009 a fost pro-rider Dynastar, si-a gasit din nou locul intr-o echipa internationala.

  Alaturi de brandul Movement si asociatia OutdoorRomania, Ion si-a propus sa duca la bun sfarsit un proiect indraznet, un film documentar, numit "10.000 - Fata navazuta a Carpatilor iarna", proiect despre care ne-a spus cate ceva cu ocazia lansarii Global Freezing si ceea ce ne-a placut si ne-a atras atentia este faptul ca va fi primul film romanesc de genul acesta in format HD. Coechipierul lui in acest film va fi un alt om care are un cuvant de spus in freeride-ul de la noi, Bubulu'. Intentia lor este ca acest film sa lanseze in Romania conceptul de ski de aventura.

  Asadar si prin urmare, incepand cu 1 ian 2011, Ion Trandafir este pro-rider MOVEMENT, devenind si ambasadorul in Europa de Est pentru echipa elvetiana cu renume in freeski. Zeal si TSG sunt alti doi parteneri care il vor sprijini pe ambasadorul MOVEMENT in noul sezon, impreuna cu sponsorul Columbia. Speram ca aceasta formula (MVMT, Columbia, Zeal si TSG) va dura mai mult de cat forumula Armada, dar ramane de vazut daca va detrona excelenta colaborare pe care a avut-o cu Dynastar-Lange din 2000 pana in 2009.

  Modelul ales pentru acest sezon de Ion este Super Turbo Gti, deocamdata in lungimea de 192cm, pana cand vor fi livrate si cele in lungime de 202cm.

  Curiosi din fire, l-am intrebat pe Ion cum se intelege cu noile schiuri. Desi abia le-a facut botezul zapezii, am aflat ca este incantat de ele. Trasatura lor care il incanta cel mai mult este faptul ca au rocker numai pe fata, in timp ce coada este dreapta, si foarte rigida. Asta le face sa exceleze la aterizari dupa dropuri impresionante, si le face sa accelereze bine la iesirea din viraj. Ce a mai scos in evident a fost rigiditatea lor transversala, foarte mare comparativ cu alte modele de schiuri cu rocker. Putem spune ca Ion si-a gasit un schi mai aproape de profilul lui.

  Am fi vrut sa ne imbracam si noi ca Ion, din magazinele Columbia, dar l-am intrebat si am aflat ca el poarta geci si pantaloni si alte echipamente ale acestei marci din colectia 2012, din gama Titanium, pe care deocamdata nu le putem gasi pe rafturile magazinelor. Tehnologia OmniShield ne este cunoscuta din sezoanele trecute, dar Omniheat este o tehnologie noua, despre care Ion ne-a spus ca este foarte eficace.

  Speram din inima sa auzim la sfarsitul sezonului ca si-a dus cat mai multe proiecte la bun sfarsit, si ii dorim mult noroc!

  Echipa SKIVIRUS!
  Sursa: outdoorromania.ro


  Comentarii 3
  1. Avatarul lui dragacatalin
   In urma cu ceva luni gaseam un comentariu de-al lui in care spunea ca Global Freezing este ultimul proiect de gen pe care il face... explica acolo si de ce, in fine... asteptam mai multe detalii despre acest 10.000.
   dragacatalin
  1. Avatarul lui alexoffroad
   Noul proiect este un concept diferit fata de Global Freezing, mult mai complex, si cu orientare mai larga decat pur si simplu ski.
   Sunt convins nu vom mai astepta mult pana cand vom afla mai multe detalii, probabil ca mai sunt de reglat ceva amanunte inainte de a porni la treaba in realizarea proiectului
   alexoffroad
  1. Avatarul lui popika
   Ion, daca citesti acest post, vreau sa te rog inainte sa dai inapoi Super Turboul GTI sa il trimiti si pe la mine sa ii dau si eu o cheie sa vad ce cai are....
   popika

 • ReclamaSEO by vBSEO