• Borsec deschide partiile de schi

  Pârtia de schi din Borsec e gata să primească turiștii îndrăgostiți de sporturile de iarnă. Proiectul a fost susținut de Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului și tocmai de aceea la inaugurarea, de vineri, 17 decembrie va participa și ministrul Elena Udrea.  Pârtia e formată din trei piste amenajate, deservite de un teleschi monopost, care suportă un trafic de 720 de persoane pe oră, o mașină de bătut zăpada și tunuri de zăpadă.

  Cele trei piste sunt:

  pârtia pentru începători, Prichindel, de 750 de metri
  pârtia principală cu nocturnă, Speranța de 630 de metri și diferență de nivel de 120 de metri
  pârtia însorită, pentru avansați, de 680 de metri.

  mai multe aici : http://www.libertatea.ro/stire/se-de...ec-314934.html


  Comentarii 2
  1. Avatarul lui LaurS
   Ieri dupa o incursiune in timpul zilei pe pirtia Toplita am trecut o tura pentru citeva coboriri pe pirtia din Borsec recent dechisa.
   Teleski nou, f. comod si usor de apucat, sistem de cartele de o zi avantajos (25 lei copii si adulti) daor ca daca se coboara prea repede te pune sa astepti putin inainte de a reintra pe teleski.
   Citeva pietre si zapada nebatuta in portiunea extrema superioara a pirtiei ceea ce a determinat toti utulizatorii sa coboare din teleski cu 2 stilpi mai jos.
   In rest pirtia coerenta, inclinatie mai accentuata in partea de sus, zapada relativ ok pt ora si temperatura testului (20-21) aprox -7 grade.
   Pilnie de sosira foarte generoasa, plata, neteda si orizontala.
   Spatiu prevazut pt parcare relativ suficient in afara aglomeratiei excesive.
   Pirtia nu f. lunga, nocturna pina la 22:00, nu foarte bine luminata insa, zone de umbra mari pe margine si luminozitate insuficienta departe de linia stilpilor.
   LaurS
  1. Avatarul lui tigrish
   Inca o dovada ca se cheltuie banii aiurea, fara umpic de seriozitate, acest proiect zic eu ca este mult prea departe de suma care "s-a investit'", o partie de rusine numai pietre si gheatza peste tot, aparatul e de capacitate f mica, stai la cozi de te plictisesti peste 30 min uneori. Nu functioneaza tunurile de zapada, nocturna e degeaba abia se vede ceva cu ea. Pareare mea si a altor catziva prieteni e ca nu se merita sa mergi.

   ---------- Post added at 13:24:54 ---------- Previous post was at 13:23:05 ----------

   Apropo poza din imaginea de sus nu e de la Borsec, la ce noctunra s-a pus nici pe aproape nu e !!!
   tigrish

 • ReclamaSEO by vBSEO