• Ninge la Cavnic

  Ninsorile au ajuns in sfarsit in Maramures. In Cavnic a fulguit azi noapte, iar astazi dimineata, 25 noiembrie, pe DJ 184 s-a depus un strat subtire de omat. Administratorii partiilor din Cavnic au inceput deja pregatirile pentru deschiderea sezonului de schi, avand in vedere ca temperaturile au scazut mult in ultimele zile.  Pe partia Icoana din Cavnic la aceasta ora sunt pornite tunurile de zapada. Cristi Sugorean, unul dintre cei care se ocupa cu intretinerea partiei, a declarat pentru eMaramures.ro ca sunt mari sperante ca la sfarsitul saptamanii amatorii sporturilor de iarna sa poata schia.

  "Anul trecut a fost slab pentru administratorii de partii, dar anul acesta sparam sa mearga mai bine. Am pornit tunurile, iar partia ar putea sa fie practicabila in weekend" , a spus el.

  mai multe aici : http://www.emaramures.ro/stiri/41778...onului-de-schi


  Comentarii 2
  1. Avatarul lui romy
   Ha,ha,ha!!! Si la Bc sunt mai bine de 5 cm de zapada !Continua sa fulguiasca !
   romy
  1. Avatarul lui ciprians
   In nordul tarii cred ca poate fi rost de o skiala in weekend (mai ales cu tunuri de zapada). In rest, consider ca e un bun moment de zgariat skiurile/placile . Trebuie mai mult zapada pentru o partie cat de cat buna.
   ciprians

 • ReclamaSEO by vBSEO