• Iarna peste Romania! A nins la Busteni, la Cheia, Azuga si pe platoul Bucegilor

  In calendar e octombrie, la inceput. In mai multe locuri din tara insa, este iarna in toata regula. Multor romani le-a pierit deja cheful de bulgareala si se pregatesc de ce e mai rau.  A nins la Busteni, la Cheia, in Azuga, a nins si pe platoul Bucegilor. Daca localnicii pun lemne pe foc, turistii care au venit la munte in acest week-end, n-au avut decat sa profite de supriza din octombrie.

  In Poiana Brasov s-a asezat zapada. Bineinteles, nimeni n-a venit pregatit pentru sporturi de iarna. Turistii s-au descurcat insa. Chiar si la lumina lunii. Nimeni n-a vrut sa piarda prima zapada serioasa din an.

  Toata lumea a fost luata prin surprindere. Angajatii teraselor au fost nevoiti sa caute lopetile pentru zapada. Nimeni si n-a scapat de ninsoare.

  La Busteni, temperatura scazuta si zapada viscolita le-au cam pus bete-n roate turistilor care se gandeau la un week-end linistit.

  Desi e abia octombrie, cine pleaca la drum ar face bine sa sa dea un telefon la infotrafic. S-ar putea sa aiba surprize. Asa au patit ieri zeci de soferi care au trecut pe DN1A.

  Sursa : Antena 1


  Comentarii 5
  1. Avatarul lui Livia
   Vineri si sambata a nins ca-n povesti in Azuga, duminica deja ...gata
   Livia
  1. Avatarul lui rares
   mai mult ca sigur mai trage o tura peste vreo 2 3 saptamani
   rares
  1. Avatarul lui ciprians
   Citat Postat īn original de rares Vezi post
   mai mult ca sigur mai trage o tura peste vreo 2 3 saptamani
   peste circa 2 saptamani o sa inceapa ceva distractie
   ciprians
  1. Avatarul lui rares
   bring it on!
   rares
  1. Avatarul lui Dex
   Nu uitati de anvelopele de iarna...
   Dex

 • ReclamaSEO by vBSEO