• Povestea lui Lilla

  Dupa mult timp si o vara grea am inceput sa socializez din nou, sa vorbesc cu oamenii pe messenger fara sa zic ca dorm si sunt obosita. Am avut ce sa le povestesc pentru ca am fost in Argentina vara asta. E prima data cand am schiat in Argentina, si pot sa declar ca a fost o experienta chiar foarte buna. Am plecat in Argentina pe 16 zile cu 5 baieti printre care Sebastian si Alexandru Barbu, a fost destul de greu m-au aruncat din telescaun “de fun” m-au batut cu zapada, dar chiar si asa am vazut ce inseamna sa te antrenezi la alt nivel, echivalent cu CM. In Argentina am avut 4 concursuri la care am schiat inexplicabil de rau. Nu stiu ce sa zic decat ca “au fost” si merg inainte cu fruntea in sus. J Vremea a fost una nasoala, am prins 2 saptamani de ploaie si ninsoare, iar la concursuri a fost gheata si bulgari.


  Ce mi-a placut mult la Argentina au fost partiile, mancarea si oamenii. Partiile erau bune, dotate cu teleschiuri moderne iar pretul pentru urcari era mic. Mancarea era gustoasa, multa si bineinteles ieftina, iar oamenii foarte saritori si amabili.

  Acum sunt la Pitztal si urmeaza sa stau in jur de 25 de zile. Aici sunt cu echipa de schi din Finlanda cu care ma antrenez in general.

  Mi-am schimbat echipamentul cu care déjà ma simt foarte bine. Sezonul acesta voi merge pe Atomic, schiuri si clapari.

  Concursurile vor incepe in noiembrie. Sa imi tineti pumnii!

  Lilla
  Acest articol a fot publicat în original în subiectul forumului: Povestea lui Lilla deschis de rares Afișează post original
  SEO by vBSEO