• Interviu cu Ioan Achiriloaie

  Skivirus : Tocmai te-ai intors din austria. Cand ai plecat si cum a fost acolo ?
  Ioan Achiriloaie : Am plecat pe data de 12 octombrie si m-am intors pe data de 24...Nu pot sa spun prea multe decat ca a fost ca la inceput... a fost numai incalzirea oarecum pentru sezon.... cel mai important de pana acuma .
  Skivirus : Si acum ca ai fost pe schiuri, cum a dat roade antrenamentul din vara?
  Ioan Achiriloaie : Eu de multe ori am spuns-o si o voi spune din nou, pregatirea fizica este un factor foarte important pe care niciodata nu l-am ignorat si nu-l voi ignora. Fizic a fost foarte bine si sunt sigur ca asa va fi tot sezonul .
  Skivirus : In primavara ai anuntat ca sezonul acesta iti vei schimba schiurile, ti-au venit cele noi? De ce ai ales sa le schimbi, si care vor fi cele de sezonul acesta ?
  Ioan Achiriloaie : Nu , inca nu mi-au venit, dar acuma trebuie sa soseasca. Astept cu nerabdare noile mele schiuri Atomic. ) La slalom eu am un mers mai agresiv, mai in forta. Pana acuma nici o alta marca de schiuri nu au rezistat.Sper ca asta sa fie alegerea cea mai buna.  Skivirus : Ai anuntat ca o sa ai un sezon plin. Care o sa fie urmatoarea iesire din tara, si pentru ce?
  Ioan Achiriloaie : Urmatoarea iesire probabil va fi pe data de 9 si vom sta din cate am inteles aproximativ o luna dupa care incep concursurile. toate acestea depind de cum vor merge antrenamentele .
  Skivirus : Ce e pe primul loc, scoala sau schiul, avand in vedere ca esti in clasa a 12-a si urmeaza bacul si admiterea?
  Ioan Achiriloaie : In acest moment si scoala si schiul sunt o parte foarte importanta din viata mea si pot sa zik ca sunt pe acelasi plan dar clar una nu o exclude pe alta .
  Skivirus : De la tine se pare ca s-a raspandit vestea cu Lilla si piciorul ei buclucas. Sa intelegem ca ai o legatura mai apropiata cu Lilla ?
  Ioan Achiriloaie : Legatura mea cu Lilla este mai speciala, dar in locul tau nu as trage concluzii gresite de aici
  Skivirus : Multumesc pentru interviu. Iti uram multa bafta!
  Ioan Achiriloaie : Sa fie!
  Acest articol a fot publicat Ón original Ón subiectul forumului: Interviu cu Ioan Achiriloaie deschis de rares Afișează post original
  SEO by vBSEO