• Interviu cu Norbert Nagy

  Cine e norbert ? aici : http://www.skivirus.com/schiorii-de-.../912-ciao.html


  Skivirus : Salut Norbert.
  Norbert Nagy : Salut.

  Skivirus : Cum merge cu antrenamentele?
  Norbert Nagy : Pai bine, dupa sarbatori m-am intors in Italia si ma antrenez de 3 ori pe saptamana in porti, in special la Slalom.

  Skivirus : Trebuia sa ai un concurs weekendul trecut. Ce ai facut ?
  Norbert Nagy : Da asa este. Trebuia sa am un concurs de Slalom dar din pacate a fost amanat din cauza conditiilor meteorologice neprielnice. Nu s-a tinut nici proba de Slalom Urias nici cea de Slalom Special, pentru ca in statiunea San Vito, unde erau organizate, ploua. Imi pare rau pentru ca eram foarte motivat si as fi putut avea un rezultat bun.  Skivirus : La noi e frig dar nu e zapada. Cand ai urmatorul concurs? Vei participa cumva la concursul FIS care se va tine sambata si duminica la Predeal ?
  Norbert Nagy : Nu, din pacate nu voi participa la cel din Predeal. Inca nu stiu care este urmatorul concurs, oricum va fi unul de Slalom pentru ca acesta proba este cea care ma intereseaza. S-ar putea sa fie pe 20 ianuarie la Passo Monte Croce si pe 21 la Folgaria Fondo-Grande, asta daca vremea permite organizarea lor.

  Skivirus : Care sunt obiectivele pe sezonul acesta ?
  Norbert Nagy : Trebuie cu orice pret sa ma clasez in primii 3 la nationale la proba de Slalom Urias si in primii 2 la Slalom Special.

  Skivirus : Iti uram succes!
  Norbert Nagy : Multumesc.

  Pe langa interviul pe care l-a acordat pentru skivirus.com am mai primit si un clip de la antrenamente.  Acest articol a fot publicat Ón original Ón subiectul forumului: Interviu cu Norbert Nagy deschis de rares Afișează post original
  SEO by vBSEO