• Ce mai face Lilla

  Lilla Petroczki, una dintre cele 2 schioare romane care se antreneaza in afara tarii si participa la concursurile internationale, si-a inceput serios antrenamentele pe zapada, de la inceputul lunii noiembrie are in medie 6 zile pe saptamana petrecute pe zapada, in porti. De cand a inceput sezonul competitional a participat la 2 concursuri organizate, ambele organizare la Ruka in Finlanda. La Slalom Urias s-a clasat pe locul 9 iar la Slalom Special a abandonat.


  poza :Lilla la un antrenament

  Weekendul trecut Lilla a fost deschizatoare la un concurs de Slalom Urias, concurs din circuitul Europa Cup, organizat la Levi, Finlanda. Prima mansa a scos un timp de 1:00.97, unul nu prea bun, iar in mansa a doua a scos un timp de 1:02:56, mansa in care a mers mult mai bine comparativ cu prima, avand in total 2:03.53. Comparand totusi cu castigatoare acestui concurs, care a inregistrat un timp total de 1:58.95, Lilla nu a avut un timp foarte bun. La acest concurs au venit schioare din toata lumea, iar stacheta a fost foarte sus. Europa Cup este cu o treapta mai jos comparativ cu Cupa Mondiala. Cei mai buni schiori din Europa Cup isi fac debutul in Cupa Mondiala.

  Urmatorul concurs la care va participa Lilla nu s-a stabilit inca. Weekendul viitor se va tine un concurs la Pyha, unde se va afla si ea, dar inca nu stie daca va participa. Lilla nu va participa la nationalele din Romania.
  Acest articol a fot publicat Ón original Ón subiectul forumului: Ce mai face Lilla deschis de rares Afișează post original
  SEO by vBSEO