• Hermann Maier si Head

  Hermann Maier este cel mai nou membru al echipei Head Racing.


  Ski2b.com : Hermann, ai ales sa schimbi schiurile dupa atatia ani de cand concurezi in cupa mondiala. Care a fost motivul ai ales Head?
  Hermann Maier : Am experimentat aproape totul de-a lungul carierei – inafara de echipament. Ideea a fost sa incerc ceva nou. Vreau noi senzatii!


  Ski2b.com : Sezonul trecut Head a fost cel mai folosit schi la disciplinele de viteza. Foarte multi schiori de top printre care Miller, Cuche, Buechel folosesc schiurile Head. Cat de mult a cantarit acest fapt in alegerea facuta ?
  Hermann Maier : Succesul echipei Head la disciplinele de viteza m-a influentat puternic in alegerea facuta. Cu toate astea colegii nu sunt foarte importanti pentru mine chiar daca ii stiu pe toti. Si la atomic aveam o gramada de colegi cu care eram adversar.

  Ski2b.com : Esti cunoscut ca fiind o persoana foarte meticuloasa atunci cand te pregatesti pentru concursuri. Cat de mult o sa muncesti pentru primului concurs din circuitul Cupei Mondiale care va avea loc la Soelden?
  Hermann Maier : Aceasta este cea mai mare incercare. O sa ma pregatesc in Chile in august. Acest cantonament va juca un rol decisiv in sezonul urmator. Sper ca la final sa fiu sanatos si multumit de realizari, sa fiu din nou in forta.

  Ski2b.com : Ce altceva se mai afla pe agenda ta, in legatura cu pregatirea pentru noul sezon? Cand a inceput primul cantonament si pe ce te vei concentra pe viitor?
  Hermann Maier : Antrenamentele au inceput in luna aprilie. La inceput a fost antrenamente clasice de rezistenta, urmate de antrenamente mai speciale. In Chile scopul principal este sa ma acomodez cu noul echipament.

  Ski2b.com : Care sunt obiectivele pentru sezonul urmator?
  Hermann Maier : Cu toate ca nu mi-am planificat sa iau medalii, voi participa la destul de multe concursuri. Voi incepe prin a fi prezent la Soelden unde am castigat in 2005.

  Ski2b.com : Multumesc si un sezon plin de medalii!
  Hermann Maier : Sa fie.

  Sursa : Site Head Data : 16.07.2007
  Acest articol a fot publicat în original în subiectul forumului: Hermann Maier si Head deschis de rares Afișează post original
  SEO by vBSEO