• Colectia Vuarnet by Stephan Pelger

  Iarna se apropie incet, incet (prea incet, stiu, veti spune…), iar unii (si mai ales unele) dintre noi sunt pasionati de noile tendinte estetice ale sezonului care vine. Pentru ca echipamentele trebuie sa satisfaca toate gusturile…


  costume schi ski designer fotomodel manechin moda tendinte fashion design
  Vuarnet este o marca avand o traditie lunga in ceea ce priveste echipamentele sportive, si mereu s-a aflat printre cei din fruntea plutonului elegantei, alaturi de nume precum Bogner.
  Numele companiei este dat de Jean Vuarnet, fost campion olimpic la proba de coborare in 1960 la Olimpiada desfasurata in Statele Unite la Squaw Valley, dupa ce in 1958 fusese medaliat cu bronz la Campionatele Mondiale de la BadGastein, tot in proba de coborare.
  La ora actuala producatorul detine si o fabrica in Romania, la Bacau. Producatorul de echipamente sportive avea in vedere de ceva vreme o colaborare cu un designer autohton si asa s-a ajuns la concretizarea propunerilor din acest sezon ale lui Stephan Pelger, create pentru Vuarnet.
  Vuarnet by Stephan Pelger este prima colectie de ski a designerului roman. Ce surprinza insa cu o astfel de colectie!  El insusi un impatimit al sporturilor de iarna, Stephan s-a declarat plictisit de mereu aceleasi costume de ski, orientate spre aceeasi paleta cromatica monotona.

  Frumosul si utilul sunt imbinate in colectia Stephan Pelger pentru Vuarnet. Costumele sunt realizate din Gore-Tex, iar designul costumelor iese din monotonie, propunand o pliere pe tendintele de sezon. Gama de culori este vasta: negru, gri, maron, turcoaz, dar si mov si roz. Atrag atentia asocierile de texturi mat-lucios si detaliile realizata din blana.  Prezentarea colectiei la inceputul lunii octombrie, in Bucuresti, s-a bazat pe un concept mai putin rigid, optand pentru o prezentare-vernisaj, fapt ce a permis invitatilor sa studieze indeaproape designul costumelor.

  Daca va intriga numele acestui tanar designer roman, iata cateva informatii care incearca sa risipeasca misterul: Stephan Pelger este de origine germana, ambii sai parinti fiind nemti. S-a nascut la Brasov in anul 1979.

  A studiat timp de 3 ani grafica, design si pictura la Modeschule der Stadt Wien, apoi a trait in Germania o buna perioada de timp, dupa studii, si a colaborat cu nume precum Sisley, Missoni, Shella Kann si Benneton.
  In Romania a pus bazele atelierului de creatie “One step forward”.
  Mai multe detalii despre designer puteti gasi chiar pe site-ul sau
  Stephan Pelger
  Si mai multe imagini ale colectiei Vuarnet by Stephan Pelger gasiti aici
  Stephan Pelger  Sper sa va faca placere sa vedeti o abordare mai putin obisnuita, si, de ce nu, sa vadem pe partii aceste creatii!

  Enjoy!
  Acest articol a fot publicat Ón original Ón subiectul forumului: Colectia Vuarnet by Stephan Pelger deschis de alexoffroad Afișează post original
  SEO by vBSEO