• Bansko 2020 - Aventură fără limite

  Da!

  Dacă cineva ne-ar întreba "Mai mergem la Bansko?", noi am răspunde cu mândrie că da. Ne simțim atât de bine acolo încât Bansko pentru noi este o stațiune din România, nicidecum din Bulgaria. Are un farmec aparte, locurile sunt primitoare, oamenii sunt prietenoși, atmosfera extram de păcută.

  Iată-ne la cea de a-10-a ediție a evenimentului pe care îl organizăm la Bansko și mândria este și mai mare când realizăm că în ianuarie 2020 vin la Bansko prieteni pe care i-am cunoscut prima oara în iarna 2011.

  Chiar dacă ai fost deja la Bansko, cu prietenii, cu familia sau singur, te invităm să te alături găștii Skivirus și să simți cu adevărat gustul unei aventuri de neuitat împreună cu oameni pasionați de tot ce înseamnă muntele, indiferent de țara în care se află.

  Te-am convins? Intră aici! Mai trebuie să te convingi? Intră aici! Vrei mai multe detalii? Intră aici! Vrei să îți faci rezervare? Intră aici! Intră pe aici!"]Vtrip.ro[/URL] și găsești toate informațiile de care ai nevoie pentru a spune: "Gata! Merg și eu!"

  Te așteptăm cu brațele deschise în gașca Skivirus care merge la Bansko și nu numai!

  Echipa SKIVIRUS!
  shutterbug likes this.


  Comentarii 2
  1. Avatarul lui buzasparta
   Să fie gașca mare...
   buzasparta
  1. Avatarul lui popika
   Așa zicem și noi de fiecare data înainte de fiecare sezon și nu ne lăsăm până nu strângem
   popikaSEO by vBSEO