• K2 ski & snow test 2019  K2 SKI & SNOW TEST 2019

  Salutare comunitate!
  Revenim cu informații noi, informații de interes pentru comunitatea noastră, a celor care alunecă pe zăpadă īn fel și chip. Apare la orizont un enveniment tot mai rar īntālnit īn ultima vreme.

  O gașcă de prieteni pasionați ai sporturilor de iarnă, SKATEWORLD.ro și XNS.ro īmpreună cu noi, cei de la SKIVIRUS.com, a reușit să se mobilizeze și să pregătească un eveniment de testare a echipamentelor de iarnă. Așadar, fie că te dai pe pārtie, fie că te dai īn afara pārtiilor, renumitul brand K2 ne va pune la dispoziție cea mai nouă colecție de schiuri și snowboarduri.

  Īncepānd cu 5 aprilie și pānă pe 7 aprilie, sunteți așteptați la Borsa, īn inima Maramureșului, să īncercați schiurile și snowboardurile K2 pe pārtiile sau pe pantele salbatice ale munților Rodnei. Vārfurile stāncoase din Parcul Natural Rodnei și aici ținem să menționăm vf. Putredu, vf. Doamnei și vf. Cailor, se pregătesc cu zăpadă proaspătă, numai bună pentru a īncerca noile echipamente.

  Mai multe detalii vă vom oferi pe măsură ce ajung și la noi. Īntre timp, noi vă putem răspunde vouă īntrebărilor voastre ca să vă convingem că nu trebuie să ratați ocazia.

  Echipa SKIVIRUS.


  Comentarii 1
  1. Avatarul lui gushpi
   Deci?Merită să investim īn echipament K2?Plusuri sau minusuri față de altele?Nu de alta, dar vara „īmi fac sanie”!
   gushpi  SEO by vBSEO