• Skitrip Austria 2017

  A mai trecut un an şi repetăm experienţa Skivirus la schi. Am decis să schimbăm locaţia, aşa cum te-am obişnuit, iar de această dată am ales Schladming-Dachstein. Probabil ai auzit de etapa de cupă mondială care are loc la Schladming, de pârtiile bine bătute şi variate, de Planai sau de gheţarul Dachstein.

  Ne-am gândit la toţi, la adversarii noştri cu care ne întrecem pe pârtii negre şi lungi, la prietenii cu care căutăm versanţii cu cel mai pufos pulver, la căţărătorii care nu lasă pieile acasă, dar şi la cei relaxaţi, care vor să schieze pe pârtii, fără stres, cu ceva gluhwine la soare.


  Ca să îţi poţi face o idee, avem transport cu autocarul, petrecem 8 zile împreună, din 4 în 11 martie 2017, în apropiere de Dachstein, vom avea cazare în apartamente şi vom schia 6 zile. Preţul este de 2.921 ron.

  Nu mai are rost să aștepți! Noi am făcut planurile, iar tu trebuie să-ţi anunți gașca de prieteni că e momentul să vă înscrieți ca participanți la una din cele mai interesante experiențe petrecute la schi. O gașcă mare de pasionați, sute de kilometri de pârtie, zeci de instalații, snowparkuri și tot ce îți mai trece prin minte pot fi găsite aici la noi. Așteptarea s-a terminat! Hai și tu!

  Află mai multe detalii şi rezervă-ţi locul pe: www.vtrip.ro
  bobu and Fox like this.
  SEO by vBSEO