• Evenimente

 • Microblog • Arena Platos Paltinis deschide sezonul cu Get United Party

  Īnceputul de iarnă a fost darnic īn zăpezi, iar mai toată lumea īşi face planuri de weekend. Avem noi o propunere: Arena Platoş.


  Aşa cum ne-au obişnuit şi nu ne-au dezămăgit īn niciun an, complexul īncepe sezonul cu o petrecere despre care multe poveşti s-au spus.

  Prima pārtie, pārtia D, funcţionează deja de cāteva zile, iar organizatorii speră ca pānă sāmbătă, 3 decembrie, să poată deschide şi pārtia A. Nocturna funcţionează pānă la 21:30.
  După cāteva ture vin la fix cāteva beri şi nişte vin fiert, dar şi mai bine vine concursul de schi şi snowboard jibbing programat, urmat apoi la ora 20:00 de petrecere, anul acesta, cu DJ Jele, DJ DEX și DJ Undoo.  Ca de obicei, complexul asigură şi transportul din şi către Sibiu, pentru ca setea să nu te īmpingă la fapte regretabile.

  Se face strigarea, care ne vedem sāmbătă acolo?

  Foto: Arena Platoş Păltiniş


  Comentarii 3
  1. Avatarul lui john_dude
   Ralu, eu sunt in zona, pana pe la pranz
   john_dude
  1. Avatarul lui Draga Ralu
   John_dude, nu mi s-a arătat de data asta din lipsă de cvorum )Īmi făcusem planul pentru o vizită īn timpul săptămānii, dar văd bine că pānă la sărbători e program doar īn weekend? Mă uit pe site şi nu-mi vine a crede aşa ceva... Ai tu mai informaţii mai pe placul meu?
   Draga Ralu
  1. Avatarul lui Venetianu
   Eu merg vineri , sper sa fie deschise b1 b2
   Venetianu

 • ReclamaSEO by vBSEO