• Arena Platos Paltinis deschide sezonul cu Get United Party

  Începutul de iarnă a fost darnic în zăpezi, iar mai toată lumea îşi face planuri de weekend. Avem noi o propunere: Arena Platoş.


  Aşa cum ne-au obişnuit şi nu ne-au dezămăgit în niciun an, complexul începe sezonul cu o petrecere despre care multe poveşti s-au spus.

  Prima pârtie, pârtia D, funcţionează deja de câteva zile, iar organizatorii speră ca până sâmbătă, 3 decembrie, să poată deschide şi pârtia A. Nocturna funcţionează până la 21:30.
  După câteva ture vin la fix câteva beri şi nişte vin fiert, dar şi mai bine vine concursul de schi şi snowboard jibbing programat, urmat apoi la ora 20:00 de petrecere, anul acesta, cu DJ Jele, DJ DEX și DJ Undoo.  Ca de obicei, complexul asigură şi transportul din şi către Sibiu, pentru ca setea să nu te împingă la fapte regretabile.

  Se face strigarea, care ne vedem sâmbătă acolo?

  Foto: Arena Platoş Păltiniş


  Comentarii 3
  1. Avatarul lui john_dude
   Ralu, eu sunt in zona, pana pe la pranz
   john_dude
  1. Avatarul lui Draga Ralu
   John_dude, nu mi s-a arătat de data asta din lipsă de cvorum )Îmi făcusem planul pentru o vizită în timpul săptămânii, dar văd bine că până la sărbători e program doar în weekend? Mă uit pe site şi nu-mi vine a crede aşa ceva... Ai tu mai informaţii mai pe placul meu?
   Draga Ralu
  1. Avatarul lui Venetianu
   Eu merg vineri , sper sa fie deschise b1 b2
   Venetianu

 • ReclamaSEO by vBSEO