• Bansko 2017 - A never-ending ski story

  A venit din nou vremea în care mergi într-o excursie fără bătăi de cap cu căutări, rezervări, bilete, skipassuri, fără prieteni care au chef de cumpărături fix în ziua când tu îţi doreşti să baţi recorduri pe pârtie. Fără griji. Pe astea ni le asumăm noi. Tu trebuie doar să spui: "Da, vreau!". Ce a pornit de la o excursie la schi cu câţiva amici s-a cizelat în timp în evenimente de amploare şi experienţe deosebite alături de prieteni vechi şi noi.

  Anul acesta mergem din nou la Bansko, pentru a 8-a oara. Am reuşit să facem dintr-o excursie o experienţă, o experienţă care a rămas întipărită în memoria câtorva sute de persoane. După atâţia ani, ştim unde se schiază cel mai bine, unde nu se fac cozi, unde se face gheaţă, unde sunt cei mai buni cartofi prăjiţi şi luteniţă de pe pârtie.  Dacă nu ne crezi, hai cu noi!

  15-21 ianuarie 2017 - Bansko
  Transport, Cazare, Mic dejun, Skipass şi Spa
  Preţ: 1750 lei

  Intră pe vtrip.ro pentru mai multe detalii. Vei găsi acolo formularul de înscriere.

  Dacă nu te-am convins încă, poate te va convinge povestea de acum doi ani.
  Comentarii 2
  1. Avatarul lui Alin Cristian
   Cum ne înscriem?
   Alin Cristian
  1. Avatarul lui Draga Ralu
   Citat Postat în original de Alin Cristian Vezi post
   Cum ne înscriem?
   Bună, Alin Cristian,

   Special pentru voi, am creat vtrip.ro, site-ul de aventuri al Skivirusului. Acolo vei găsi informaţii detaliate despre excursiile noastre şi formularul de înscriere. Grăbeşte-te, zăpada se adună deja la Bansko şi n-am vrea să o ratezi
   Draga Ralu  SEO by vBSEO