• Evenimente

 • Microblog • Am lansat website-ul de aventuri Vtrip

  Profităm de ocazia că temperaturile sunt mai scăzute și ne gândim la bluze cu mâneci lungi și să mai punem pe noi o jachetă.

  Ei bine, noi am păstrat pe noi baselayerele și căciulile și ne-am apucat de treabă. Ne-am gândit la planurile de iarnă, la alte locații atractive de schi, am pus cap la cap toate ideile și toate informațiile pe care le-am găsit şi a ieșit www.vtrip.ro - site-ul de aventuri.


  Aici găsiți toate propunerile noastre pentru aventurile la schi pe care vrem să le trăim împreună. Vrei să știi detalii despre vreunul din evenimentele organizate de noi pentru voi? www.vtrip.ro este locul unde găsești tot ce ai nevoie: date de plecare, date de întoarcere, cu ce ajungem acolo, unde și cum ne cazăm, unde și câți kilometri de pârtii avem la dispoziție și dacă ne vor ajunge zilele sejurului pentru a explora tot ce poate să ofere muntele din zona vizitată.

  Tot aici vei avea posibilitatea de a face foarte rapid o rezervare pentru tine, pentru prietenii cu care îți dorești să îți petreci vacanța la schi sau pentru toată gașca căreia i-ai promis că veți bea Almdudler de ziua ta. Nu trebuiie decât să folosești formularul de rezervare pe care îl găsești la fiecare eveniment.

  Dacă nu ai avut ocazia să mergi cu noi până acum în vreuna din aventurile noastre, poți vedea Ce Am Mai Făcut Noi și apoi tragi conluzia dacă merită să mai ratezi alte ocazii.

  Evenimentele pe care le vom organiza în sezonul ce urmează sunt deja pe Vtrip.ro în secțiunea Evenimente. Fiecare eveniment are detaliile complete atașate, astfel încât să nu ai alte bătăi de cap decât să alegi la care dintre cele două evenimente ai vrea să participi. Nu ne deranjează nici dacă vrei să participi la ambele, iar în această situație ne vedem nevoiți să ne cerem scuze că nu putem organiza mai mult de două evenimente pe sezon.


  Sperăm să îți fi captat deja atenția și evenimentele noastre să te atragă în gașca skivirusaților aventurieri. Dacă ne-a scăpat ceva și nu am acoperit toate aspectele de interes pentru tine atunci când vine vorba de vreunul dintre evenimentele propuse, te rugăm să nu eziți și să ne contactezi cu încredere folosind formularul de contact din secțiunea cu același nume.

  Planurile sunt făcute și noi deja verificăm starea echipamentului. Tu ce faci? Te alături găștii?

  Echipa SKIVIRUS
  Posho, alexadisb and ssilviu like this.


  Comentarii 14
  1. Avatarul lui lucian sm
   Un 1 DECEMBRIE ceva weekend prelungit daca ne ajuta vremea?Si poate pe la noi pe undeva ?
   lucian sm
  1. Avatarul lui popika
   Ai ceva în minte? Zii-ne ideea ta!

   Don't ride faster than your guardian angel can fly....
   popika
  1. Avatarul lui lucian sm
   Scuze voi venii cu o propunere zilele urmatoare��
   lucian sm
  1. Avatarul lui popika
   Până atunci, ce ziceți de propunerea noastră cu Austria? Clasica Bansko vine și ea numaidecât! O să fie pe bugetul tuturora!

   Don't ride faster than your guardian angel can fly....
   popika
  1. Avatarul lui mihamux
   Da' Chamonix?
   mihamux
  1. Avatarul lui popika
   Toate la timpul lor 🙄. Ne-am propus să schiem mulți ani de acum înainte și credem că o să avem ocazia să vizităm multe stațiuni printre care și Chamonix.
   Până la Chamonix, te tentăm cu o Austrie...ce zici?

   Don't ride faster than your guardian angel can fly....
   popika
  1. Avatarul lui mihamux
   Citat Postat în original de mihamux Vezi post
   Da' Chamonix?
   foarte tare, dar trebuie sa depasesc faza cu autocarul (am rau de masina)
   mihamux
  1. Avatarul lui popika
   Pai și de la avion până la stațiune cu ce ajungi? Nu exista remediu? La noi în autocar ai loc în față, la mijloc sau în spate.....la bagaje de obicei nu rămâne loc 😆

   Don't ride faster than your guardian angel can fly....
   popika
  1. Avatarul lui mihamux
   Citat Postat în original de popika Vezi post
   Toate la timpul lor . Ne-am propus să schiem mulți ani de acum înainte și credem că o să avem ocazia să vizităm multe stațiuni printre care și Chamonix.
   Până la Chamonix, te tentăm cu o Austrie...ce zici?

   Don't ride faster than your guardian angel can fly....
   ))))) nu m-am gandit! poate la locul de bagaje sa nu-mi fie rau...
   deci 3 ore maxim pot circula fara figuri in stomac
   in fine, pana la Austria, eu ma gandeam la Sulinar sau Valea Dorului...
   mihamux
  1. Avatarul lui popika
   Acolo ne găsești aproape mereu 😉

   Don't ride faster than your guardian angel can fly....
   popika
  1. Avatarul lui lucian sm
   Scuze ca nu am putut sa ma ocup dar timpul nu-mi permite sa lansez ceva si sa nu ma tin de promisiune. Din pacate nu avem prin zona noastra nord-vest o partie cat de cat utilizabila in perioada 29.11.16---04 .12.16 as fi propus Jasna SLOVACIA o varianta foarte buna nivel similar cu AUSTRIA dar nu sunt sigur ca instalatiile vor pornii asa repede asa ca doar o varianta mai wild e posibila dar cred ca inca e devreme si periculos vremea fiind schimbatoare. Asa ca ma predau desi sunt sigur ca voi fii undeva in acel weekend la SKI. Anul trecut am fost la KAPRUN ,AUSTRIA vremea nu a tinut cu noi dar in mare a fost ok.Anul asta poate la BORSA urc pe PIETROSU sau o varianta mai aproape la CAVNIC doar un pic de incazire ca schiat nu-i poti spune.
   lucian sm
  1. Avatarul lui popika
   Fă tu încălzirea că noi lăsăm oferta Austria pe masă, poate te mai gândești la ceva schi mai serios 😉 Noi te așteptăm.

   Don't ride faster than your guardian angel can fly....
   popika
  1. Avatarul lui ssilviu
   Hello!Vreun eveniment de inceput de an?
   ssilviu
  1. Avatarul lui popika
   Salut, din nou, ssliviu!

   Noi am mai avut ocazia să schimbăm doua-trei vorbe pe mesageria www.vtrip.ro și ne bucurăm să constatăm că în condiții de pandemie, interesul tău nu a scăzut câtuși de puțin.

   Ție s-ar putea să ți se pars repetiv ceea ce urmează să spun, dar cred că este mai bine să postăm informația aici ca să fie la îndemana tuturor.

   Cum poate puțini dintre voi știu, dar probabil mulți și-au imaginat, pe lângă noi și pasiunea noastra a avut de suferit din cauza acestui virus, motiv pentru care ultimul eveniment programat pentru sezonul trecut a fost anulat. Anul acesta, mai bine zis sezonul acesta 2020-2021, am decis că este mai bine să nu organizăm evenimente la schi și să încercăm să ne aducem aportul la dispariția virusului, nu la răspândirea lui. Vrem să fim proactivi și să aducem cât mai multă lume pe munte indiferent unde mergem, să legăm prietenii frumoase, să avem amintiri unice și să trăim experiențe de neuitat, dar în același timp, la fel ca ți voi, ne dorim să se termine această nebunie și sperăm să revenim la normal, iar asta nu o putem face decat respectând regulile impuse în această perioadă.

   Mai pe scurt, stați flexați că muntele nu pleacă nicăieri și nici noi! Vă vom ține la curent cu toate noutățile in materie de ieșiri la schi.

   Ce îți putem spune este că ne bucurăm că vrei să te alături găștii Skivirus și îți promitem că te vom ține la curent cu toate acțiunile noastre viitoare în așa fel încât să nu ratezi nicio ocazie.

   Te salutăm și poate ne vedem pe munte. Urmărește-ne pe forumul Home page | Skivirus și pe pagina de FB cu același nume.
   popika

 • ReclamaSEO by vBSEO