• Bikini Race la Arena Platos

  Arena Platoș, un loc mic și cochet, dar plin de entuziasm și esență. Mereu au știut să ne primească cu două lucruri: oameni frumoși și atmosferă frumoasă. Concursurile desfășurate acolo au ceva aparte și atrag tot mai multă lume, motiv pentru care, ajunsă la a patra ediție, Miss Bikini se transformă în Bikini Race.


  La Arena Platoș se pune tot mai puternic accentul pe activitațile sportive, iar acestea, combinate și cu ceva frumusețe, dau naștere unui concurs cum numai aici poți găsi.


  În apropierea Zilei Femeii, în 6 Martie, cele mai frumoase doamne și domnișoare care nu se tem de schiuri sau placă și de răcoarea zăpezii vor oferi un spectacol memorabil pe pârtie la cea de-a patra ediție a concursului Bikini Race, cel mai așteptat concurs al sezonului. Primele trei ediții ale acestui concurs s-au numit Miss Bikini Arena Platoș Păltiniș, concursul împletind probele sportive cu cele tradiționale în concursurile de miss din întreaga lume. Cea de-a patra ediție a celui mai așteptat eveniment pe pârtiile complexului Arena Platoș Păltiniș devine puțin mai sportivă. Raportul probelor din concurs va înclina de această dată spre cele pe schiuri sau pe placă, mai degrabă decât pe cele desfășurate doar în clăpari. Anul trecut, peste 20 de concurente au trecut prin diferite probe de frumusețe și îndemânare specifice sporturilor de iarnă, inclusiv prin proba de pornire a unui snowmobil, de departe cea mai dificilă probă a concursului.

  Anul acesta concursul va consta în trei probe:
  1. probă de slalom, schi sau snowboard, contracronometru
  2. defilare pe banda rulantă a școlii de schi, urmând să arunce la coș cu cele trei mingi de baschet amplasate pe traseu
  3. parcurgerea unui traseu aplicativ cu diferite elemente și obstacole, probă la care se va puncta și timpul obținut de fiecare concurentă, dar și impresia artistică.
  Premiiile din acest an sunt chiar consistente și distractive, adică: locul I - o invitație la Electric Castle și voucher HERVIS de 1000 ron, iar locurile II și III - tot câte o invitație la Electric Castle și câte un voucher Hervis, în valoare de 500 ron, respectiv 250 ron.

  Și dacă este o iarnă călduroasă, atunci măcar să ne răcorim și să ne dăm la vale repede... în bikini!
  DETALII:
  Formular de înscriere
  Înscrierile la fața locului vor avea loc între orele 9:30 și 11:30
  Concursul e programat să înceapă la ora 12:00.
  Amfitrionul Bikini Race va fi Cosmin Tudoran.
  Fox likes this.


  Comentarii 2
  1. Avatarul lui Fox
   Felicitari Tighy!!!!! Concurs de miss pe partie, la Paltinis. Fetele au schiat si s-au dat cu placa in costum de baie: "Nu e frig deloc"
   Fox
  1. Avatarul lui tighyxu
   Multam Foxuleeee daca era si zapada ca sezonul trecut era muuult mai fain,s-au si anulat unele evenimente din cauza lipsei zapezii dar...speram ca la anul o sa fie muuult mai bine.
   tighyxu  SEO by vBSEO