• Arena Platos ne asteapta si de sarbatori

  În ceea ce are toate şansele să fie anul cu cea mai ridicată temperatură medie globală din istoria meteorologiei, profesioniştii se bat cu morile de vânt şi unii chiar câştigă.


  Arena Platoş a profitat de fiecare mic fulg de nea căzut în acest început de iarnă cu cireşi înfloriţi, a scos tunurile la bătaie şi se laudă cu două pârtii funcţionale. Iar când spun funcţionale, spun impecabile în condiţiile de primăvară de care avem parte. Pe verificate
  La Arena Platoş nu există "lasă că merge şi aşa" şi cred că asta apreciez cel mai mult la ei.


  Şi ce mai apreciez la ei? Faptul că îşi asumă pe de-a-ntregul scopul turistic. Închis de sărbători? Nici pomeneală! Mai deschis ca niciodată!

  Deci dacă sarmalele grămadă şi Colebilul are not your thing, poţi schia în tihnă (şi tricou) la Arena Platoş.
  Dacă nici revelionul-nuntă is not your thing, poate vrei să pui punct anului pe schiuri sau pe snowboard, numai ca să îl începi pe următorul cu un apreski party. (Cică aşa o ţii apoi tot anul. Dă, Doamne!)


  În concluzie: schi, nu colesterol, spectacol pe pârtie, nu la televizor, party cu DJ Meeloox şi DJ JLe, nu cu ABBA, transport asigurat Sibiu-Arena Platoş şi Arena Platoş-Sibiu. (Că poate nu vrei să-ţi cauţi maşina rătăcită. Sau calul.)

  Mai multe informaţii despre programul skibusului şi rezervarea biletelor găsiţi pe
  arenaplatos.ro
  atomic1 and The Adidana like this.
SEO by vBSEO