• Sezonul incepe cu Get United Party la Arena Platos

  Iarnă de iarnă, începutul de sezon e dat de Arena Platoş cu o precizie de ceas elveţian. (Sau austriac.) Anul acesta, iarna începe oficial în 28 noiembrie.


  De şase ani, cei care vizitează complexul de lângă Păltiniş pot să conteze pe faptul că iarna trebuie să înceapă de aici, fie că vrea, fie că nu vrea. Deşi nu suntem deocamdată convinşi că a venit într-adevăr sezonul rece, cel puţin incantaţiile încep, doar-doar se îndură de atâtea canturi însetate de zăpadă.

  Aşa cum ne-a obişnuit, la sfârşit de noiembrie-început de decembrie, Arena Platoş îşi deschide porţile, cu Get United Party.

  Ce se întâmplă de obicei la Get United Party? Ceva de genul:  La inaugurarea sezonului de anul acesta vor mixa DJ Leizaboy, din Timişoara, DJ Albu, din Bucureşti, şi DJ Coralie, din Sibiu, la prima petrecere organizată în noul apreski al complexului.


  După acest party memorabil, organizatorii ne promit un sezon mai spectaculos decât toate cele de până acum: pe lângă competițiile tradiționale, Slide and Freeze, Miss Bikini, Family Race și multe altele, anul acesta va avea loc în premieră și un concurs de schi și snowboard Four Cross, iar pe același traseu va avea loc și un concurs de mountainbike.

  Sperăm ca vremea să aibă milă de noi şi să permită organizatorilor să ne pregătească măcar nişte zăpadă artificială, dacă nu ne binecuvântează să se deschidă cerul şi să ningă neîncetat până în mai. Cum ar fi...

  So, în 28 noiembrie, la Arena Platoş! Get United!


  Comentarii 3
  1. Avatarul lui john_dude
   get get
   john_dude
  1. Avatarul lui walkure
   Ninge la paltinis deci alunecam sambata?
   walkure
  1. Avatarul lui Draga Ralu
   Dacă se menţin temperaturi negative şi ziua, şi noaptea, s-ar putea să fie destul pentru pârtia D
   Draga Ralu  SEO by vBSEO