• Sauze d'Oulx 2016


  Italia… O destinaţie cerută de mulţi skivirusaţi de-ai noştri care au fost cu noi în evenimentele și aventurile Skivirus ani la rând. Ne-a plăcut să oferim diversitate şi mereu am mers pe premisa că în fiecare an căutăm destinaţii noi, atractive şi numai bune de virusat. Aşa am procedat încă din primul an, când am depăşit graniţa de vest şi am plecat spre Austria. Experienţele din Austria au avut un incredibil succes, iar voi ne-aţi cerut să încercăm să explorăm împreună şi Italia. Anul trecut am ajuns în Mezzana, Val din Sole. O zonă incredibil de frumoasă, o vale deschisă, luminoasă, de unde se putea accesa un domeniu schiabil extins atât de mult, încât nu îţi doreai ca la sfârşitul programului de funcţionare a instalaţiilor să nu fi prins instalaţia care te ajuta să treci dintr-o vale în alta şi tot aşa până acasă.
  Gaşca a fost mai mare ca niciodată… 58 de pasionaţi de schi şi snowboard. Prieteni mai vechi, prieteni mai noi, prieteni şi găşti de prieteni. Incredibil cât de pozitivă poate fi toată treaba asta cu schiul şi cât de mult poate lega oamenii. Este o plăcere pe care ne dorim să o simţim în fiecare iarnă şi sperăm să fim mereu în compania voastră.
  Ninsoare
  Schi
  Explorare
  Party-uri
  Programul evenimentului urmează să îl anunțăm în curând....


  Anul acesta venim cu o nouă propunere italienească: Sauze d’Oulx. Sună franţuzeşte, dar şi prietenul Alexoffroad ne confirmă că este italienească. El a avut plăcerea să ajungă acolo anul trecut, să exploreze un pic staţiunea şi domeniul schiabil şi chiar ne-a povestit de-a fir a păr aici: Sauze d'Oulx - intre "la doce vita" si "la pasione"
  Cred că experienţa lui Alexoffroad şi relatarea lui elucidează multe din curiozităţile noastre şi ale voastre, însă mai mult de atât, cred că ne face să fim din ce în ce mai nerăbdători să ajungem acolo şi să trăim pe propria piele şi pe tălpile schiurilor aventura noastră cu toată gaşca Skivirus. So are you in?

  rokko likes this.


  Comentarii 9
  1. Avatarul lui rokko
   Salut,nu este specificat nimic legat de transport....exista o varianta organizata?Este inclusa in pret ?
   rokko
  1. Avatarul lui Draga Ralu
   Citat Postat în original de rokko Vezi post
   Salut,nu este specificat nimic legat de transport....exista o varianta organizata?Este inclusa in pret ?
   Bună, rokko,

   Fiindcă la excursia de anul trecut din Italia, mai mulţi şi-au exprimat dorinţa ca pe viitor să facă drumul cu avionul şi nu cu autocarul, excursia aceasta nu include şi transportul. Avem totuşi câteva sugestii, pentru cine doreşte.
   Draga Ralu
  1. Avatarul lui rokko
   Buna si multumesc pentru raspuns.Orice sugestie este binevenita, ma ajuta sa iau o decizie mai repede/
   rokko
  1. Avatarul lui htbrain22
   Am facut eu o simulare de transport cu avionul din Bucuresti:Buc - Torino, WizzAir - 177 euro dus-intors + un bagaj de cabina mare inclus, fara skiuri, la care se adauga 62 euro pentru skiuri, daca este cazul.Torino - Sauze Doulx - 68 euro dus-intors. Aici partea proasta este ca au 2 curse pe zi, la ora 13 si la ora 19. Ala de la ora 13 este exclusa, avionul aterizeaza la 13,25. Deci ajungi in statiune la ora 20. Aici se mai adauga taxiul din statie pana la hotel. La intoarcere este ok, ajungi la 9,45 in Torino iar avionul decoleaza la 13,50.Asta este transferul de la aeroport in statiune: http://www.cavourese.it/viewobj.asp?id=368Total avion+shuttle+taxi (aprox.) - 300 euro.

   ---------- Post added at 21:57 ---------- Previous post was at 21:55 ----------

   Scuze pentru ortografie, eu am scris frumos, cu enter-uri&stuff, dar vad ca tot textul este ca un discurs DD in Direct
   htbrain22
  1. Avatarul lui Draga Ralu
   Da, cam aşa ne-a ieşit şi nouă socoteala aproximativă.

   Atașament 20841

   Deşi nu a fost luată în calcul iniţial, deoarece câţiva virusaţi duc dorul aventurilor cu autocarul, ne gândim şi la această posibilitate.
   Draga Ralu
  1. Avatarul lui htbrain22
   pai cu autocarul cat ar veni transportul? Pentru ca mie mi-ar conveni asa, e mai comod si mult mai ieftin.

   ---------- Post added at 10:45 ---------- Previous post was at 10:35 ----------

   mai exista si varianta asta, mie mi se pare cea mai convenabila: Taxi from Turin Airport to Sauze d Oulx La un grup de 14 persoane iesi la 42 euro dus-intors.
   htbrain22
  1. Avatarul lui popika
   Ciao (ca să fim în tonul dicuției),

   O parte din transfer, respectiv din Oulx si pana la hotel ne-ar putea ajuta cei de la hotel care dispun de un microbuz (ceva de genul 8+1 sau mai mare, nu stiu exact).

   Noi ne gândim și la varianta cu un autocar, dar soluția este un pic delicată. De ce spun asta? Păi simplu, în sensul că nu putem promite "da, luăm autocar" și să constatăm că în realitate sunt prea puțini doritori de a merge cu autocarul, iar noi neputând să acoperim costurile pentru autocar și șoferi, nu vom face altceva decât să îi dezamăgim pe cei care ar fi vrut să meargă cu autocarul. Avem nevoie de ajutorul vostru, al celor care vreți să mergeți și chiar dacă nu v-ați înscris, să ne spuneți dacă v-ar interesa varianta cu autocarul. La o primă simulare ptr transport ar trebui să întrunim un număr minim de pasageri si pretul ar fi maxim maximorum de 200 Euro dus-întors cu bagaj și echipament (pe măsură ce sunt mai mulți pasageri costul scade). Costurile ar mai putea fi acoperite din transportul echipamentelor sau al bagajului celor care zboară cu avionul. Tot ce ne trebuie este informația de la voi.
   popika
  1. Avatarul lui Edi
   Popika, deja cred ca microbuzul acela al hotelului este depasit, in sensul ca am vazut pe facebook ca sunt 7 persoane care au spus ca si-au luat bilet de avion deja. Ce nu stiu daca printre ei mai sunt persoane cum este cazul meu, unde eu am un vot dar vorbesc si in numele fiului meu .
   Pe de alta parte, cred ca cei care si-au cumparat biletul de avion, au platit deja si pentru skiuri si bagaje, asa ca ei nu mai pot contribuii la autocar. O mai pot face doar cei care se gandesc sa mearga cu avionul dar nu si-au achgizitionat inca biletul!

   ---------- Post added at 08:52 ---------- Previous post was at 08:33 ----------

   Citat Postat în original de htbrain22 Vezi post
   pai cu autocarul cat ar veni transportul? Pentru ca mie mi-ar conveni asa, e mai comod si mult mai ieftin.

   ---------- Post added at 10:45 ---------- Previous post was at 10:35 ----------


   mai exista si varianta asta, mie mi se pare cea mai convenabila: Taxi from Turin Airport to Sauze d Oulx La un grup de 14 persoane iesi la 42 euro dus-intors.
   Ma bag si eu cu fiumiu daca devine viabila ideea!
   Edi
  1. Avatarul lui andreism
   Salutare tuturor.Sunt nou pe site dar nu sunt nou in materie de schi dar mai ales in materie de transport schiori,de catvia ani ne-am axat pe acest segment.Avind in vedere ca anul trecut am fost de doua ori in Sauze d'Oulx (chiar la Renato),Puy Saint Vincent, Les 2 Alpes, Briancon,Les Menuires, sj lista poate continu,propunerea mea este urmatoare:Autocar MAN Lions Coach 49+1+1 locuri,tv dvd etc 2008 dotat cu ghiozdan special pentru schiuri.Transport Ro-Sauze 125euro cu echipament DOAR PERSONALTransfer de la aeropoartele Bergamo,Linate ,Malpensa,Torino 75 euro dus intors transport echipamente pentru cei ce merg cu avionul 20 euro / echipament ( 1 ski +clapari sau 1 placa+boots) Spor la schi si la partie
   andreismSEO by vBSEO