• O noua aventura - Bansko 2016

  Bansko... ce mai trebuie spus cānd vine vorba de Bansko?...
  Bansko e o constantă īn experienţa Skivirus, iar trupa minunată de virusaţi ne ajută să o facem tot mai frumoasă cu fiecare an.
  Mergem acolo de cinci ani la rānd şi tot nu ne plictisim. Este un loc cu un farmec aparte şi cu siguranţă fiecare dintre noi a participat un pic la fiecare moment magic care a avut loc la Bansko. Anul trecut a fost nebunie curată, care se pare că le-a īntrecut pe celelalte din anii anteriori. Vezi īntreaga relatare aici.

  N-ai cum să nu īţi placă Bansko şi, dacă ai avut ocazia să fi fost cel puţin o dată la schi acolo, probabil că, la fel ca şi noi, ai devenit dependent de acest drog care este cāt se poate de legal şi cu care am vrea să ne facem o supradoză īn fiecare an. Ştiu, probabil veţi spune că am īnnebunit, īnsă nu ştim cum să vă mai descriem cāt mai realist posibil tot ceea ce se īntāmplă acolo şi ceea ce simţim cānd mergem pe pārtiile Todorkăi. Motiv pentru care vom merge şi īn sezonul acesta. Tu cu ce amintiri te vei īntoarce de la Bansko?

  Ai fost cu noi şi altădată, īnseamnă că eşti la fel de curios ca şi noi de aventura care se va īntāmpla īn sezonul care ne aşteaptă. Ai urmărit toate aventurile noastre de pānă acum, dar nu ai reuşit să prinzi autobuzul cu virusaţi, atunci momentul tău a venit. Este cazul să te alături găştii! Aşa că hai cu noi la schi īn Bansko!

  Secretul unei aventuri de neuitat la schi este să mergi cu noi, aşa că ce mai aştepţi?


  Echipa SKIVIRUS.
  htbrain22 likes this.


  Comentarii 2
  1. Avatarul lui Mateo
   Nu se poate cu o saptamana mai devreme? )
   Mateo
  1. Avatarul lui Draga Ralu
   Cu o săptămānă mai devreme nu te dai pe zăpadă, te dai pe copii īn vacanţă )
   Draga Ralu  SEO by vBSEO